Η εταιρεία μας ασχολείται από το 2010 κυρίως με την εκπροσώπηση εκθέσεων στο εξωτερικό, την διοργάνωση επιχειρηματικών αποστολών και τη διαφήμιση. Οι συνέργιες που προκύπτουν μεταξύ των παραπάνω επιχειρηματικών τομέων έχουν ως αποτέλεσμα την πετυχημένη προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών των πελατών μας σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους τους.

 

  • Show All
  • Upcoming Events
  • Services
  • News

Frequently Asked Questions

Ε: Πως γίνονται οι εμπορικές αποστολές στη Τουρκία;

Οι Έλληνες συνεργάτες μας στην Κωνσταντινούπολη και στη Σμύρνη θα σας φέρουν σε επαφή με χονδρεμπόρους στον τομέα που σας ενδιαφέρει. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες και προσφορά.

...

E: Ποιο είναι το Πρόγραμμα Επισκεπτών της Σμύρνης?

Επικοινωνήστε μαζί μας για Αίτηση Συμμετοχής στο Πρόγραμμα Επισκεπτών εκθέσεων της Σμύρνης. Προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχεία, μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο και μεταφραστή.

...

E: Πως συμμετεχω σε εκθεση στο εξωτερικο;

Αντιπροσωπεύουμε πολλές εκθέσεις στο εξωτερικό και ως εκ τούτου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στη συμμετοχή σας με περίπτερο απλής ή ειδικής δομής, σωστή θέση, πληροφορίες για την αγορά και αποστολή σας...

E: Αναλαμβάνετε διοργάνωση Β2Β συναντήσεων;

Οι συναντήσεις Β2Β πλέον έχουν γίνει απαραίτητες για πετυχημένη επιχειρηματική αποστολή. Μπορούμε να διοργανώσουμε στοχευμένες συναντήσεις με επιχειρηματίες του τομέα σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας. 

...

E: Ποιες διαφημιστικές υπηρεσίες προσφέρετε;

Τα διαφημιστικά έντυπα περιγράφονται στην ενότητα "Διαφημίσεις". Επιπλέον, μεταφράζουμε τα κείμενά σας στα αγγλικά δίνοντας σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε δίγλωσσα έντυπα.

...

Latest Gallery

Στοιχεια Επικοινωνιας

  • T.K. 15237 Αθήνα
  • Τηλ/Φαξ: +30 212 100 4102
  • Email: info@kremlianna.gr

Newsletter

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ