Εκθέσεις Οικοδομικής Βιομηχανίας BUILDEXPO AFRICA 2017

  If you can't see this e-mail properly, view it online  
--
--
   
 

AFRICA NEWSLETTER

AFRICA

Η Αφρική είναι μια ήπειρος γεμάτο από ευκαιρίες...

Όποιος μπει στην αγορά πρώτος θα ωφεληθεί!

2 0 t h BUILDEXPO AFRICA 2 0 1 7
Διεθνείς Εκθέσεις Οικοδομικής Βιομηχανίας και Προϊόντων Δόμησης, Εξοπλισμού και Μηχανημάτων

 

Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τους διοργανωτές της εν λόγω έκθεσης, EXPOGROUP, στην Ελλάδα - με ΣΥΜΒΑΣΗ - Στις προσφορές μας χρησιμοπιούμε τον ΕΠΙΣΗΜΟ τιμοκατάλογο, όπως ισχυεί σε όλες τις εκθέσεις που αντιπροσωπεύουμε.

 

 

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος email: [email protected] και τηλ: 212 100 4102

 

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στις Εκθέσεις Buildexpo Africa, η πιο διακεκριμένη σειρά εκθέσεων στον τομέα οικοδομικής βιομηχανίας της Αφρικής.
Η Αφρικανική αγορά είναι μια νέα αναδυόμενη αγορά στον κόσμο. Οι κατασκευαστές και εξαγωγείς παγκοσμίως την βλέπουν με νέα ματιά μια και οι περισσότερες μεγάλες αγορές είναι πλέον κορεσμένες.

Οι Εκθέσεις του 2017 έχουν ως εξής Πατήστε πάνω σε κάθε εικόνα για να δείτε την επίσημη ιστοσελίδα της συγκεκριμένης έκθεσης:


buildexpo kenya c

 

BUILDEXPO KENYA: 20 - 22 Απριλίου2017

στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Kenyatta, Ναϊρόμπι, Κένυα

 

 

build ethiopia

BUILDEXPO ETHIOPIA: 12 - 14 Μαϊου2017

στο Millenium Hall, Αντίς Αμπέμπα, Αιθιοπία

 

 

 

 

build logo R

BUILDEXPO RWANDA: 12 - 14 Ιουλίου 2017

στο Συνεδριακό Κέντρο Kigali, Κιγκάλι, Ρουάντα

 

 

 

 

buildexpo tanzania c

BUILDEXPO TANZANIA: 10 - 12 Αυγούστου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο του Mlimani City, Νταρ Ες Σαλαάμ, Τανζανία

 

 

Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα: http://buildexpo.expogr.com/
 

 
  ---  
 

Σημαντικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν οι εν λόγω εκθέσεις:


• Πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες για εξαγωγές
• Εκθέτες που προέρχονται από περισσότερες από 40 χώρες
• Πάνω από 5.500 επαγγελματίες εμπορικοί επισκέπτες από περισσότερες από 12 χώρες της Αφρικής.

Αν υπάρχει ενδιαφέρον και χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με περαιτέρω λεπτομέρειες. Παρακαλώ όπως δείξετε το ενδιαφέρον σας άμεσα για να έχετε περίπτερο σε προνομιακή θέση στην έκθεση.

 

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στις εκθέσεις BUILDEXPO AFRICA το 2017.

 
  ---  
 

Το γραφείο μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ & Συνεργάτες....

 

Το γραφείο μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ & Συνεργάτες ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό τη παροχή υπηρεσιών σε θέματα διοργάνωσης εκθέσεων με ειδίκευση στο εξωτερικό, τη προβολή προϊόντων, εκτυπώσεις διαφημιστικών εταιρικών πολύγλωσσων εντύπων, διοργάνωση συνεδρίων και B2B συναντήσεων παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για την εξαγωγή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

 

Εκπροσωπούμε εκθέσεις σε Ελλάδα και Τουρκία (αποκλειστική αντιπροσώπευση για τις Εκθέσεις IZFAS, στη Σμύρνη, για την Ελλάδα από το 2012 ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ). Επίσης, είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των διοργανωτών της μεγαλύτερης έκθεσης οικοδομικής βιομηχανίας, YEM FUARCILIK AS στην Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη και Άγκυρα καθώς συνεργάζεται και με το εκθεσιακό κέντρο TUYAP στην Κωνσταντινούπολη. Έχουμε συσσωρεύσει μια σημαντική βάση δεδομένων για Εκθέσεις στην Τουρκία.

 

Ακόμη πρόσφατα συνάψαμε νέες συνεργασίες (με ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ) για το 2016, αντιπροσωπεύοντας την Έκθεση IndoBuildTech 2016 στην Ινδονησία και όλες τις εκθεσεις ACETECH και WORLDBUILD INDIA, των ITE Build & Interiors (που εδρεύουν στο Λονδίνο), την Έκθεση Windows-Doors-Glass στην Κωνσταντινούπολη Τουρκίας, της TUYAP - REED, τη HORECA και PACKTECH Αλβανίας με διοργανωτή την Event Market Ltd και τέλος την BUILD EXPO AFRICA και FOODAGRO AFRICA της Expogroup.

 

Οργανώνουμε Επιχειρηματικές Αποστολές ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ και σας δίνουμε την δυνατότητα να βρείτε νέες ευκαιρίες αγορών χονδρικής με πολύ μεγάλη ποικιλία και χαμηλό κόστος.

 

Οργανώνουμε ακόμα Επιχειρηματικές Αποστολές Ελλήνων και Τούρκων ΕΚΘΕΤΩΝ για να προβάλλουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους και να ανοίξουν τους ορίζοντες σε νέους ενδιαφερόμενους πελάτες από όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

 
  ---  
  www.kremlianna.grfb finalFooter final  
--
--
  If you don't want to receive our news anymore, unsubscribe