Προσεχώς! SOLAREXPO TANZANIA 2020

Ημερομηνία: 16 - 18 Σεπτεμβρίου 2020
Τόπος :Diamond Jubilee Expo Center(DJEC), Dar es Salaam, Tanzania

 

solar t

logo1

Η Αφρική είναι μια ήπειρος γεμάτο από ευκαιρίες...
Όποιος μπει στην αγορά πρώτος θα ωφεληθεί!

AFRICAΗ Αφρικανική αγορά είναι μια νέα αναδυόμενη αγορά στον κόσμο. Οι κατασκευαστές και εξαγωγείς παγκοσμίως την βλέπουν με νέα ματιά μια και οι περισσότερες μεγάλες αγορές είναι πλέον κορεσμένες.

 

 

Οι Εκθέσεις του 2020-21 έχουν ως εξής:

BUILDEXPO ETHIOPIA: 24 - 26 Φεβρουαρίου 2020 - Millenium Hall, Αντίς Αμπέμπα, Αιθιοπία
BUILDEXPO RWANDA: 20 - 22 Μαϊου 2021 - Συνεδριακό Κέντρο Kigali, Κιγκάλι, Ρουάντα
BUILDEXPO KENYA: 13 – 15 Αυγούστου 2020 - Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Kenyatta, Ναϊρόμπι, Κένυα
BUILDEXPO TANZANIA: 16 - 18 Σεπτεμβρίου 2020 -Diamond Jubilee Expo Center, Νταρ Ες Σαλαάμ, Τανζανία

For more Information pres here

About Solarexpo Tanzania 2020solar t

Η συντριπτική ανταπόκριση της Βιομηχανίας Ηλιακής Ενέργειας ενθάρρυνε την Expogroup να λανσάρει την έκθεση Solar Africa, που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα με την Power & Energy Africa.

Η περιοχή προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες σε προμηθευτές σε όλο τον κόσμο, έχοντας μεταξύ των ισχυρότερων ηλιακών πόρων στον κόσμο. Συγκεκριμένα, η περιοχή προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες για συστήματα συμπυκνωμένης ηλιακής ενέργειας (CSP) και συγκεντρωμένα φωτοβολταϊκά (CPV).

Πολλές αφρικανικές χώρες διερευνούν επί του παρόντος τη χρήση ηλιακών και άλλων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας χρησιμοποιώντας τις προσφορές (ή PPA) ως το όχημα για ανάπτυξη του τομέα. Καθώς τα κίνητρα στην Ευρώπη μειώνονται, οι προγραμματιστές και οι επενδυτές ενδιαφέρονται έντονα για την ανάπτυξη τεχνολογιών ηλιακής ενέργειας στην Αφρική. Οι μεγάλες αγροτικές περιοχές παράγουν μεγάλη ζήτηση για ηλιακή ηλεκτροδότηση.

Τα δίκτυα ηλεκτρικού ρεύματος στην ύπαιθρο της Αφρικής τείνουν σήμερα να τροφοδοτούνται από γεννήτριες ντίζελ που λειτουργούν συχνά 24 ώρες την ημέρα. Ενώ είναι σχετικά φτηνό για να αγοράσει, γρήγορη εγκατάσταση και απλό στη χρήση, αυτά τα σετ γεννήτριας ντίζελ καίνε πολλά καύσιμα, παράγουν CO2 και απαιτούν πολλή ανεφοδιασμό και συντήρηση. Οι αυξανόμενες τιμές του ντίζελ και οι περιβαλλοντικές ανησυχίες οδηγούν, συνεπώς, τους φορείς εκμετάλλευσης δικτύων να επανεξετάσουν την προσφορά τους και να μειώσουν τις εκπομπές CO2.

Το Εκθεσιακό Κέντρο

Το Diamond Jubilee Expo Center είναι ένα από τα κορυφαία εκθεσιακά κέντρα της Ανατολικής Αφρικής και φιλοξενεί πετυχημένες εκθέσεις, συνέδρια, σεμινάρια κάθε χρόνο. Η θέση της είναι στο κέντρο της πρωτεύουσας και είναι εύκολα προσβάσιμο.

venue

 

Κατηγορίες Εκθετών

PV DC Combiner Boxes
Battery Distributors
Solar PV Modules
EVAd Badsheet
Solar Batteries
Solar Panels
Solar Inverter
UPS
Charge Controllers
Water Pump Controllers
LED Lighting
Solar Systems

Επισκόπηση SOLAREXPO TANZANIA:

80 + Εκθέτες
15 + Χώρες
3200 + Επισκέπτες
2800 + Επαγγελματίες Επισκέπτες