Ινδονησια: Η Μεγαλυτερη Αγορα της Νοτιας Ασιας

Επεκτείνετε την επιχείρησή σας στη μεγαλύτερη αγορά της Νοτιοανατολικής Ασίας!

Επισκόπηση

Η Ινδονησία, με περισσότερους από 247 εκατομμύρια πληθυσμό, έχει το 4ο μεγαλύτερο πληθυσμό στον κόσμο, και ως εκ τούτου, τη μεγαλύτερη οικονομία μεταξύ των 10 Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας και μία από τις πιο δυναμικές δημοκρατίες του Ειρηνικού Ασίας. Έχει διατηρήσει πολιτική σταθερότητα και έχει αναδειχθεί ως σίγουρη χώρα μεσαίου εισοδήματος. Η Ινδονησία έχει γίνει όλο και πιο ελκυστική για τους ξένους επενδυτές και τους ταξιδιώτες. Τόσο ο ιδιωτικός τομέας όσο η κυβέρνηση παίζουν σημαντικό ρόλο για να εξασφαλίσουν ένα σταθερό επενδυτικό κλίμα και εξακολουθεί να δείχνει σημαντική οικονομική ανάπτυξη.

 

Πλούσιο με φυσικά αποθέματα, η Ινδονησία έχει γίνει ένας κορυφαίος παράγοντας σε εξαγωγείς εμπορευμάτων σε μια σειρά από πόρους, συμπεριλαμβανομένου του αργού πετρελαίου, του φυσικού αερίου, θερμικό άνθρακα, γεωθερμική, φοινικέλαιο, το κακάο, κασσίτερο και καουτσούκ. Οι τομείς των υπηρεσιών, του τουρισμού και της μεταποίησης (τρόφιμα και ποτά, αυτοκινητοβιομηχανία, κλωστοϋφαντουργικά, ηλεκτρονικά και χημικά προϊόντα) αποτελούν τις πιό ώριμες βιομηχανίες της χώρας. Η δε συνεισφορά της δημιουργικής βιομηχανίας στην οικονομία της χώρας να γίνει πιο σημαντική.

Η Ινδονησία έχει τα πάντα για τη φιλοξενία εκδηλώσεων διεθνούς βεληνεκούς, καθώς και στους συμμετέχοντες προσφέροντας πολλές επιλογές σε ένα ευρύ φάσμα ψυχαγωγικών και επιχειρηματικών ευκαιριών.

 

Η Τζακάρτα, η δυναμική πρωτεύουσα της Ινδονησίας, είναι το κέντρο της κυβέρνησης, του εμπορίου και της βιομηχανίας. Η πόλη των 10 εκατομμυρίων κατοίκων έχει ποίκιλες και σύγχρονες εγκαταστάσεις MICE με συνολικά πάνω από 1 εκατομμύριο τ.μ. συνεδριακών και εκθεσιακών χώρων, 3 εκατομμύρια τ.μ. εμπορικά κέντρα, περισσότερα από 35.000 κλινες σε ξενοδοχεία και 2300 εστιατόρια.

 

Μέχρι σήμερα, η Τζακάρτα παραμένει το κλειδί για την εμπορική δυναμισμό και δραστηριότητα της Δημοκρατίας της Ινδονησίας. Η ενέργειά του ακτινοβολεί μέσα από όλη την πόλη και επίσης στα νέα γεμάτα ζωή μέρη της Τζακάρτα, όπως: τις προγραμματισμένες πόλεις - BSD (Bumi Serpong Damai)City.

Η πύλη σας για ένταξη στην ινδονησιακή αγορά

Η έκθεση, Indobuildtech Τζακάρτα ιδρύθηκε το 2003 και είναι η μεγαλύτερη και μακροβιότερη έκθεση της Ινδονησίας αφιερωμένη στις βιομαχανίες αρχιτεκτονικής, κατασκευής, σχεδιασμού και διακόσμησης. Φιλοξενεί ετησίως πάνω από 35.000 εξειδικευμένους εμπορικούς επισκέπτες.
Η εκδήλωση έχει αναγνωριστεί ως βασική πλατφόρμα για την είσοδο στην πιο ακμάζουσα αγορά της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Επισκόπηση Indobuildtech Jakarta 2017

Επισκέπτες: 51,128
Εκθέτες: 561
Οι διεθνείς εταιρείες: 309
Οι εγχώριες εταιρείες: 252
Συμμετέχουσες Χώρες: 18
Βέλγιο, Κίνα, Αγγλία, Ελλάδα, Ινδονησία, Ιταλία, Κορέα, Μαλαισία, Μεξικό, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Πορτογαλία, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Τουρκία, ΗΑΕ, Βιετνάμ

Επικοινωνία

Η εταιρεία μας, Κρεμλή Άννα Εκθέσεις & Εμπορικές Αποστολές είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ αντιπρόσωποι για την Ελλάδα για την Έκθεση Indobuildtech 2018 της ITE Group Plc.

SIGNATUREGR.jpg