Τουρκια: Εκθεσεις Οικοδομικης Βιομηχανιας

Οι εκθέσεις Yapi - TURKEYBUILD  αποτελούν τη ναυαρχίδα των διεθνών εκθέσεων Οικοδομικής Βιομηχανίας και Τεχνολογίες της Τουρκίας, παρέχοντας κορυφαίες υπηρεσίες παγκοσμίου επιπέδου, ξεκινώντας από τους εκθεσιακούς χώρους της, το εύρος των  προϊόντων και υπηρεσιών που προβάλλει, και κλείνοντας με το πλήθος εγχώριων και ξένων εκθετών της. Σε όλα τα σημεία, οι Εκθέσεις YAPI - TURKEYBUILD συνεχίζουν την ετήσια ανάπτυξή τους από το 1978.

Οι Εκθέσεις YAPI - TURKEYBUILD διοργανώνονται από τις ΕΚΘΕΣΕΙΣ YEM της Τουρκίας και την ITE Group Plc. της Αγγλίας.

 

Επισκόπηση των Διοργανωτών

Η ITE Group Plc. διοργανώνει περισσότερες από 240 εκθέσεις και συνέδρια κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο με 31 γραφεία σε 17 χώρες και περισσότερους από 1.000 έμπειρο προσωπικό. Οι ΕΚΘΕΣΕΙΣ YEM με εμπειρία 39 χρόνων και η ITE Group PLC συνδυάζουν έναν ισχυρό παγκόσμιο δίκτυο κάτω από μία στέγη και συμβάλει στη δημιουργία νέων επιχειρηματικών ευκαιριών για τους εκθέτες και τον τομέα οικοδομικής βιομηχανίας. Μέσω αυτής της συνεργασίας, σήμερα η ΕΚΘΕΣΕΙΣ YEM είναι μία από τις ισχυρότερες διοργανωτές της έκθεσης της ευρύτερης περιοχής.
 
Οι ΕΚΘΕΣΕΙΣ YEM, πραγματοποιεί της Εκθέσεις YAPI TURKEYBUILD στην Κωνσταντινούπολη, την Άγκυρα και τη Σμύρνη, παρέχοντας υπηρεσίες προς τα Βαλκάνια, τη Βόρεια Αφρική, τη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ) και φυσικά προς την Τουρκία. Οι ΕΚΘΕΣΕΙΣ YEM, που φιλοξενεί με επιτυχία τεράστιες τομεακές συνεδριάσεις κάθε χρόνο, χαρακτηρίζεται ως η ισχυρότερη εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων του οικοδομικού τομέα, λόγω της περιοχής που καλύπτει και το περιεχόμενο που προσφέρει.

Η Έκθεση Yapi Turkeybuild της Κωνσταντινούπολης έχει φτάσει σήμερα στο επίπεδο να φιλοξενεί 1,250 εκθέτες σε έναν εκθεσιακό χώρο 100.000 τ.μ.. Φέτος η έκθεση φιλοξένησε 110,430 επισκέπτες σε 14 αίθουσες και στον υπαίθριο χώρο και αποκαλείται "Η μεγαλύτερη έκθεση και σύναξη της περιφέρειας και της Τουρκικής Οικοδομικής Βιομηχανίας."

Εκθέσεις YAPI Turkeybuild

1. YAPI Turkeybuild  - Ankara 2017

Ημερομηνίες : Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.
Τόπος : Congresium, ATO Convention & Exhibition Centre, Άγκυρα

2. Yapi Turkeybuild - Izmir 2017

Ημερομηνίες : 2 - 5 Νοεμβρίου 2017
Τόπος : Izmir International Fair Center - Gaziemir Σμύρνη

3. YAPI Turkeybuild  - Istanbul 2018

Ημερομηνίες : 8 - 12 Μαϊου 2018
Τόπος : TUYAP Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο στο Buyukcekmece, Κωνσταντινούπολης

Επικοινωνία

Η εταιρεία μας, Κρεμλή Άννα Εκθέσεις & Εμπορικές Αποστολές είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ αντιπρόσωποι για την Ελλάδα για των Εκθέσεων Yapi Turkeybuild.

SIGNATUREGR.jpg