BUILDEXPO AFRICA 2019 - Ρουάντα

Η εταιρεία μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ Διαφημίσεις -Εκθέσεις αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τους διοργανωτές της εν λόγω έκθεσης, EXPOGROUP, στην Ελλάδα - με ΣΥΜΒΑΣΗ - Στις προσφορές μας χρησιμοποιούμε τον ΕΠΙΣΗΜΟ τιμοκατάλογο, όπως ισχύει σε όλες τις εκθέσεις που αντιπροσωπεύουμε. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος email: [email protected] και τηλ: 212 100 4102

Ημερομηνίες: 23-25 Μαϊου 2019
Τοποθεσία: Kigali Convention Center, Kigali, Rwanda

rwanda2019sub logo


expogroup logo

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το Post Show Report 2017

Η Αφρική είναι μια ήπειρος γεμάτο από ευκαιρίες...
Όποιος μπει στην αγορά πρώτος θα ωφεληθεί!

AFRICA

 

Η Αφρικανική αγορά είναι μια νέα αναδυόμενη αγορά στον κόσμο. Οι κατασκευαστές και εξαγωγείς παγκοσμίως την βλέπουν με νέα ματιά μια και οι περισσότερες μεγάλες αγορές είναι πλέον κορεσμένες.

Οι Εκθέσεις του 2019 έχουν ως εξής:

BUILDEXPO ETHIOPIA: 21 - 23 Μαρτίου 2019- Millenium Hall, Αντίς Αμπέμπα, Αιθιοπία
BUILDEXPO RWANDA: 23 - 25 Μαϊου 2019- Συνεδριακό Κέντρο Kigali, Κιγκάλι, Ρουάντα
BUILDEXPO KENYA: 4 – 6 Ιουλίου 2019- Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Kenyatta, Ναϊρόμπι, Κένυα
BUILDEXPO TANZANIA: 12 - 14 Σεπτεμβρίου 2019 - Συνεδριακό Κέντρο του Mlimani City, Νταρ Ες Σαλαάμ, Τανζανία

Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα: http://buildexpo.expogr.com

ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ BUILDEXPO AFRICA 2019

Οι Εκθέσεις της Buildexpo Africa προβάλλουν το ευρύτερο φάσμα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας σε υλικά κατασκευής, μηχανημάτων ορυχείων, μηχανήματα κατασκευής και βαρύ εξοπλισμό. Η 22η Buildexpo Africa, η μεγαλύτερη σειρά εκθέσεων οικοδομικής και κατασκευαστικής της Ανατολικής Αφρικής, σας φέρνει εκθέτες από περισσότερες από 40 χώρες, ειδικευμένοι στην ανάπτυξη των υποδομών.

Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα μέσα από περίπου 14,3 εκατομμύρια επιχειρηματικές προοπτικές κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης, με πάνω από 10.000 προϊόντα εξοπλισμού και μηχανημάτων που προβάλλονται σε εκθεσιακό χώρο 10.000 τετραγωνικών μέτρων. Η περσινή εκδήλωση φιλοξένησε διεθνείς συμμετοχές με περίπτερα Pavilion από την Ινδία, την Τουρκία, την Κίνα, την Ιταλία, τη Μαλαισία και τη Γερμανία.

Σχετικά με την Buildexpo Rwanda 2019

rwanda2019

Η BUILDEXPO AFRICA είναι η κορυφαία και αξιόπιστη σειρά εκθέσεων στον τομέα της οικοδομικής βιομηχανίας. Μετά από 21 επιτυχημένες διοργανώσεις των Buildexpo στην Κένυα και στην Τανζανία, η μεγαλύτερη οικοδομική και κατασκευαστική έκθεση της Ανατολικής Αφρικής παρουσιάζει το νέο της εγχείρημα στην αγορά της Αιθιοπίας. Η πρώτη έκδοση του Buildexpo στη Ρουάντα θα παρέχει διεθνή επιχειρηματική πλατφόρμα, προωθώντας επενδυτικές ευκαιρίες παγκοσμίως.

Η Ρουάντα έχει μία από τις πιο ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες στην Ανατολική Αφρική. Η χώρα εισήλθε σε μια περίοδο μεγάλης οικονομικής ανάπτυξης το 2006 και το επόμενο έτος κατέγραψε ένα ρεκόρ 8% οικονομικής ανάπτυξης. Η συνεχιζόμενη οικονομική ανάκαμψη της Ρουάντα οδηγείται από τον τομέα κατασκευής και αναμένεται να συνεχιστεί. Η κυβέρνηση της Ρουάντα έχει δώσει πολύ μεγάλη σημασία στην προώθηση των έργων κατασκευής και έχει αυξήσει τις δημόσιες επενδύσεις για την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών. Σχεδόν το ένα δέκατο του ετήσιου προϋπολογισμού της Ρουάντα έχει δεσμευτεί για τα έργα μεταφοράς και άλλων υποδομών.

Η BUILDEXPO Ρουάντα θα σας φέρει εκθέτες από 28 χώρες, που είναι τα καλύτερα στην ανάπτυξη των υποδομών, προβάλλοντας πάνω από εκατοντάδες προϊόντα, εξοπλισμός και μηχανήματα.

 

Πληροφορίες για την αγορά

The strength of the tourist industry coupled with years of growth in manufacturing and services has made Rwanda, especially Kigali, the commercial center of East Africa.

Το Εκθεσιακό Κέντρο

kigali convetion center 2Το εκθεσιακό κέντρο αποτελείται από τέσσερα βασικά μέρη (α) ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, το Radisson Blu Hotel Κιγκάλι, με 292 δωμάτια σε έξι ορόφους (β) ένα συνεδριακό κέντρο με χωρητικότητα 2.600 (γ) Το Πάρκο Πληροφορικής του Κιγκάλι, με 32.200 τετραγωνικά μέτρα ενοικιαζόμενων γραφείων και εμπορικών χώρων και (δ) ένα μουσείο στο ισόγειο του Πάρκου Πληροφορικής. Η κατασκευή άρχισε το 2009 και ολοκληρώθηκε το 2016.

 

Κατηγορίες Εκθετών

• Οικοδομικά υλικά
• Μηχανήματα & Εξοπλισμός
• Εξόρυξη
• Ατσάλι & Αλουμίνιο
• Φωτισμός
• Γυαλί
• Εργαλεία
• Ξυλουργική
• Χρώματα & Βερνίκια
• Νερό / Απόβλητα
• Κλιματισμός
• Μπάνιο & Κουζίνα
• Πισίνες
• Ασφάλεια
• και πολλά περισσότερα


Πληροφορίες για τη Χώρα

RwandamapΗ Δημοκρατία της Ρουάντα, όπως είναι η επίσημη ονομασία της χώρας, βρίσκεται στην ανατολική κεντρική Αφρική και έχει πρωτεύουσα το Κιγκάλι. Στο επίκεντρο της παγκόσμιας επικαιρότητας ήρθε λόγω των εθνοτικών συγκρούσεων που έγιναν το 1994 με πάνω από 500.000 θύματα. H συνολική της έκταση είναι 26.338 τ.χλμ. και ο πληθυσμός 11.533.446 κάτοικοι, σύμφωνα με επίσημες εκτιμήσεις του 2016. Το 2009 έγινε μέλος της Κοινοπολιτείας των Εθνών.

 

Media