BUILDEXPO AFRICA 2019 - Τανζανία

 Η εταιρεία μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ Διαφημίσεις - Εκθέσεις αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τους διοργανωτές της εν λόγω έκθεσης, EXPOGROUP, στην Ελλάδα - με ΣΥΜΒΑΣΗ - Στις προσφορές μας χρησιμοπιούμε τον ΕΠΙΣΗΜΟ τιμοκατάλογο, όπως ισχυεί σε όλες τις εκθέσεις που αντιπροσωπεύουμε. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος email: [email protected] και τηλ: 212 100 4102

Ημερομηνίες: 12 - 14 Σεπτεμβρίου 2019 
Τόπος: Mlimani City Conference Center, Dar es Salaam, Tanzania

tanzania 2019 sub logo

expogroup logo

Πατήστε  ΕΔΩ για να δείτε το PostShow Report 2018

Η Αφρική είναι μια ήπειρος γεμάτο από ευκαιρίες...
Όποιος μπει στην αγορά πρώτος θα ωφεληθεί!

AFRICAΗ Αφρικανική αγορά είναι μια νέα αναδυόμενη αγορά στον κόσμο. Οι κατασκευαστές και εξαγωγείς παγκοσμίως την βλέπουν με νέα ματιά μια και οι περισσότερες μεγάλες αγορές είναι πλέον κορεσμένες.

Οι Εκθέσεις του 2019 έχουν ως εξής:

 

BUILDEXPO ETHIOPIA: 21 - 23 Μαρτίου 2019- Millenium Hall, Αντίς Αμπέμπα, Αιθιοπία
BUILDEXPO RWANDA: 23 - 25 Μαΐου 2019- Συνεδριακό Κέντρο Kigali, Κιγκάλι, Ρουάντα
BUILDEXPO KENYA: 4 – 6 Ιουλίου 2019- Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Kenyatta, Ναϊρόμπι, Κένυα
BUILDEXPO TANZANIA: 12 - 14 Σεπτεμβρίου 2019 - Συνεδριακό Κέντρο του Mlimani City, Νταρ Ες Σαλαάμ, Τανζανία

Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα: http://buildexpo.expogr.com

ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ BUILDEXPO AFRICA 2019

Οι Εκθέσεις της Buildexpo Africa προβάλλουν το ευρύτερο φάσμα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας σε υλικά κατασκευής, μηχανημάτων ορυχείων, μηχανήματα κατασκευής και βαρύ εξοπλισμό. Η 22η Buildexpo Africa, η μεγαλύτερη σειρά εκθέσεων οικοδομικής και κατασκευαστικής της Ανατολικής Αφρικής, σας φέρνει εκθέτες από περισσότερες από 40 χώρες, ειδικευμένοι στην ανάπτυξη των υποδομών.

Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα μέσα από περίπου 14,3 εκατομμύρια επιχειρηματικές προοπτικές κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης, με πάνω από 10.000 προϊόντα εξοπλισμού και μηχανημάτων που προβάλλονται σε εκθεσιακό χώρο 10.000 τετραγωνικών μέτρων. Η περσινή εκδήλωση φιλοξένησε διεθνείς συμμετοχές με περίπτερα Pavilion από την Ινδία, την Τουρκία, την Κίνα, την Ιταλία, τη Μαλαισία και τη Γερμανία.

Σχετικά με την Έκθεση Buildexpo Τανζανία 2019

tanzania2019

Η έκθεση οικοδομικής βιομηχανίας στην Τανζανία καλύπτει τους εξής τομείς: Δομικά υλικά, προφίλ από αλουμίνιο και ατσάλι, γρανίτης, κεραμικά - πλάκες και πλακάκια, υδραυλικά και εξοπλισμό, εξοπλισμό εξόρυξης, εργαλεία και άλλα. Η οικοδομή και κατασκευαστική βιομηχανία της Τανζανίας είναι η πιο συναρπαστική και αναπτυσσόμενη της χώρας, προσελκύοντας χιλιάδες επενδυτές.

BUILD EXPO TANZANIA Επισκόπηση του 2018:

Εκθέτες: 200+
Χώρες που αντιπροσωπεύονται: 30+ countries
Επισκέπτες: 5000+ από τους οποίους οι 2000+ είναι επαγγελαματίες του τομέα

Το Εκθεσιακό Κέντρο

MlimaniΤο Συνεδριακό Κέντρο Mlimani είναι ένα από τα κορυφαία εκθεσιασκά κέντρα της Ανατολικής Αφρικής και φιλοξενεί πετυχημένες εκθέσεις, συνέδρια, σεμινάρια κάθε χρόνο. Η θέση της είναι στο κέντρο της πρωτεύουσας και είναι εύκολα προσβάσιμο.

Εκθέτες

Αναμένονται 200+ εκθέτες σε εκθεσιακό χώρο 10,000 τ.μ, μια αύξηση 60% για την 22η έκδοση BUILDEXPO AFRICA. Πέρα από τα περίπτερα, το 2019, θα διατετηθεί έναν ειδικό εκθεσιακό χώρο για την προβολή μηχανημάτων οικοδομικής.

Κατηγορίες Εκθετών

• Οικοδομικά υλικά
• Μηχανήματα & Εξοπλισμός
• Εξόρυξη
• Ατσάλι & Αλουμίνιο
• Φωτισμός
• Γυαλί
• Εργαλεία
• Ξυλουργική
• Χρώματα & Βερνίκια
• Νερό / Απόβλητα
• Κλιματισμός
• Μπάνιο & Κουζίνα
• Πισίνες
• Ασφάλεια
• και πολλά περισσότερα

Πληροφορίες για την Χώρα

mtanzanΗ Τανζανία είναι χώρα της Ανατολικής Αφρικής με έκταση 945.087 τ.χλμ. (συμπεριλαμβάνει τα νησιά Μάφια, Πέμπα και Ζανζιβάρη) και πληθυσμό 50.142.938 κατοίκους σύμφωνα με επίσημη εκτίμηση του 2016. Συνορεύει βόρεια με την Ουγκάντα και την Κένυα, δυτικά με τη Ρουάντα, το Μπουρουντί και τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και νότια με τη Ζάμπια, το Μαλάουι και τη Μοζαμβίκη. Στα ανατολικά βρέχεται από τον Ινδικό ωκεανό. Η Τανζανία μοιράζεται με τις γειτονικές της χώρες δύο από τις μεγαλύτερες λίμνες της Αφρικής, στο βορρά τη Λίμνη Βικτόρια και στη δύση τη Λίμνη Τανγκανίκα. Το 1/3 της χώρας είναι εθνικά πάρκα και καταφύγια θηραμάτων. Στο έδαφος της βρίσκεται το υψηλότερο όρος της Αφρικής, το Κιλιμάντζαρο.

Η κατασκευαστική βιομηχανία είναι μια σημαντική και αυξανόμενη συνιστώσα της οικονομίας της Τανζανίας, συνεισφέροντας 22,2% του ΑΕΠ το 2013. Αυτό το στοιχείο περιλαμβάνει τα μεταλλεία και λατομεία, μεταποίηση, ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο, ύδρευσης, και κατασκευή.

Media