BUILDEXPO AFRICA 2018 - Κένυα

 Η εταιρεία μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ Διαφημίσεις -Εκθέσεις αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τους διοργανωτές της εν λόγω έκθεσης, EXPOGROUP, στην Ελλάδα - με ΣΥΜΒΑΣΗ - Στις προσφορές μας χρησιμοπιούμε τον ΕΠΙΣΗΜΟ τιμοκατάλογο, όπως ισχυεί σε όλες τις εκθέσεις που αντιπροσωπεύουμε. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος email: [email protected] και τηλ: 212 100 4102

Ημερομηνίες: 3 - 5 Μαϊου 2018
Τόπος: Kenyatta International Convention Center, Nairobi

buildexpo kenya 2018

expogroup logo

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το Post Show Report 2017

Η Αφρική είναι μια ήπειρος γεμάτο από ευκαιρίες...

Όποιος μπει στην αγορά πρώτος θα ωφεληθεί!

AFRICA

AFRICAΗ Αφρικανική αγορά είναι μια νέα αναδυόμενη αγορά στον κόσμο. Οι κατασκευαστές και εξαγωγείς παγκοσμίως την βλέπουν με νέα ματιά μια και οι περισσότερες μεγάλες αγορές είναι πλέον κορεσμένες.

 

 

Οι Εκθέσεις του 2017 έχουν ως εξής: Για το 2018, έχει ανακοινωθεί μόνο η BUILDEXPO Kenya 2018
BUILDEXPO ETHIOPIA: 12 - 14 Μαϊου 2017 - Millenium Hall, Αντίς Αμπέμπα, Αιθιοπία
BUILDEXPO RWANDA: 22 – 24 Νοέμβριου 2017- Συνεδριακό Κέντρο Kigali, Κιγκάλι, Ρουάντα
BUILDEXPO TANZANIA: 10 - 12 Αυγούστου 2017 - Συνεδριακό Κέντρο του Mlimani City, Νταρ Ες Σαλαάμ, Τανζανία

Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα: http://buildexpo.expogr.com/


ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ BUILDEXPO AFRICA 2018

Οι Εκθέσεις της Buildexpo Africa προβάλλουν το ευρύτερο φάσμα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας σε υλικά κατασκευής, μηχανημάτων ορυχείων, μηχανήματα κατασκευής και βαρύ εξοπλισμό. Η 21η Buildexpo Africa, η μεγαλύτερη σειρά εκθέσεων οικοδομικής και κατασκευαστικής της Ανατολικής Αφρικής, σας φέρνει εκθέτες από περισσότερες από 40 χώρες, ειδικευμένοι στην ανάπτυξη των υποδομών.

Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα μέσα από περίπου 14,3 εκατομμύρια επιχειρηματικές προοπτικές κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης, με πάνω από 10.000 προϊόντα εξοπλισμού και μηχανημάτων που προβάλλονται σε εκθεσιακό χώρο 10.000 τετραγωνικών μέτρων. Η περσινή εκδήλωση φιλοξένησε διεθνείς συμμετοχές με περίπτερα Pavilion από την Ινδία, την Τουρκία, την Κίνα, την Ιταλία, τη Μαλαισία και τη Γερμανία.

Σχετικά με την Έκθεση Buildexpo Kenya 2018

Με τα χρόνια, μάθαμε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις όχι μόνο στην αγορά της Κένυας, αλλά και σε ολόκληρη την περιοχή της Ανατολικής Αφρικής. Αυτή η μέγα έκθεση είναι το ιδανικό φόρουμ για τους διεθνείς εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην τεράστια αγορά της Αφρικής.

Καλωσορίζουμε επισκέπτες από όλη την Ανατολική Αφρική, και οι εμπορικοί επισκέπτες καλούνται προσωπικά σε συνεργασία με τους περιφερειακούς φορείς του εμπορίου στην Κένυα, την Τανζανία, την Αιθιοπία, την Ουγκάντα, τη Σομαλία, τη Μοζαμβίκη και το Κονγκό. Η Κένυα είναι σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες αγορές στην Αφρική, αλλά η Buildexpo προβλέπει επίσης ιδιαίτερη έμφαση στην προσέλκυση εμπόρων και εισαγωγέων από τις γειτονικές χώρες.

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα, η υποδομή είναι το κλειδί για την οικονομική ανάκαμψη της Αφρικής και θα διαδραματίσει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο στη συνεχή ανάπτυξη της ηπείρου. Ειδικότερα, η Κένυα, έχει κάνει γιγάντια άλματα στον τομέα των υποδομών και της αστικοποίησης, με οριοθετημένες οικονομικές ζώνες, εμπορικά και οικιστικά κτίρια, και θέρετρα για τους τουρίστες. Η αξία της βιομηχανίας υποδομής και κατασκευής της χώρας αναμένεται να διπλασιαστεί μεταξύ 2017 και 2020. Υπήρξε ήδη μια κορύφωση στη ζήτηση για οικοδομικά υλικά και μηχανήματα.

bg img 2018

BUILD EXPO KENYA επισκόπηση 2017:

Επισκέπτες: 5,500 εμπορικοί επισκέπτες από 22 χώρες (7 χώρες της Ευρώπης, 6 της Ασίας και 9 της Αφρικής)
Χώρες που αντιπροσωπεύονται: 40+ countries

PARTICIPATING COUNTRIES 2017

Προφίλ Επισκεπτών

Η Έκθεση οικοδομικής βιομηχανίας της περιοχής προσελκύει κορυφαίους επαγγελματίες του τομέα από όλη την Αφρική. Προφίλ τους περιλαμβάνει Εισαγωγείς, Αρχιτέκτονες, Σύμβουλοι κ.λπ.

VISITOR STATISTICS 2017

Πληροφορίες για την Χώρα

countryinfoΗ Κένυα είναι χώρα της Ανατολικής Αφρικής με έκταση 580.367 τ.χλμ. και πληθυσμό 47.251.000, (μέση εκτίμηση των Ηνωμένων Εθνών για το 2016[2]). Συνορεύει νοτιοδυτικά με την Τανζανία, δυτικά με την Ουγκάντα και βρέχεται από τη λίμνη Βικτόρια, βορειοδυτικά με το Νότιο Σουδάν, βόρεια με την Αιθιοπία, βορειοανατολικά και ανατολικά με την Σομαλία και νοτιοανατολικά βρέχεται από τον Ινδικό ωκεανό. Πρωτεύουσα είναι το Ναϊρόμπι.

Το κλίμα της Κένυας είναι καθαρά τροπικό με μια βροχερή και μια ξηρή εποχή και με θερμοκρασίες, τοπία και βλάστηση που παρ’ όλα αυτά ποικίλουν από περιοχή σε περιοχή. Λόγω της ύπαρξης υψιπέδων στα δυτικά και κεντρικά της χώρας, το κλίμα εκεί είναι πιο δροσερό και υγιεινό για τον άνθρωπο, και γι' αυτό και η πρωτεύουσα Ναϊρόμπι όπως και πολλές άλλες πόλεις της Κένυας, είναι χτισμένη σε υψόμετρο άνω των 1.000 μ.

Οι φυσικοί πόροι περιλαμβάνουν χρυσό, ασβεστόλιθος, το ανθρακικό νάτριο, αλάτι, γρανίτης, φθορίτη, άγρια ζωή, η υδροηλεκτρική ενέργεια, και ρουμπίνια.

Πληροφορίες για την αγορά της Κένυα

Η δύναμη της τουριστικής βιομηχανίας, σε συνδυασμό με τα χρόνια της ανάπτυξης στον τομέα της μεταποίησης και των υπηρεσιών έκανε την Κένυα, ιδιαίτερα η πρωτεύουσα Ναϊρόμπι, το εμπορικό κέντρο της Ανατολικής Αφρικής.

http://www.expogr.com/buildexpokenya/market_news.php

 Πατήστε ΕΔΩ για το Newsletter

 

 

Media