INDOBUILDTECH 2018 - Ινδονησία

Η εταιρεία μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ Διαφημίσεις -Εκθέσεις αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τους διοργανωτές της εν λόγω έκθεσης, ITE GROUP PLC, στην Ελλάδα - με ΣΥΜΒΑΣΗ - Στις προσφορές μας χρησιμοπιούμε τον ΕΠΙΣΗΜΟ τιμοκατάλογο, όπως ισχυεί σε όλες τις εκθέσεις που αντιπροσωπεύουμε. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος email: [email protected] και τηλ: 212 100 4102

Ημερομηνίες: 2 - 6 Μαϊου 2018
Τόπος: Indonesian Convention Exhibition  (ICE)

Jakarta, Ινδονησία

Indobuildtech -6Indobuildtech -7

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ INDOBUILDTECH 2016

"Επεκτείνετε την επιχείρησή σας στη μεγαλύτερη αγορά της Νοτιοανατολικής Ασίας"

Επισκόπηση Indobuildtech Τζακάρτα 2017:

Επισκέπτες: 51,128
Εκθέτες: 561
Οι διεθνείς εταιρείες: 309
Οι εγχώριες εταιρείες: 252
Συμμετέχουσες Χώρες: 18
Βέλγιο, Κίνα, Αγγλία, Ελλάδα, Ινδονησία, Ιταλία, Κορέα, Μαλαισία, Μεξικό, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Πορτογαλία, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Τουρκία, ΗΑΕ, Βιετνάμ

Ινδονησία

Η μεγαλύτερη οικονομία στην Νοτιοανατολική Ασία

Η Ινδονησία, με περισσότερους από 247 εκατομμύρια πληθυσμό, έχει το 4ο μεγαλύτερο πληθυσμό στον κόσμο, και ως εκ τούτου, τη μεγαλύτερη οικονομία μεταξύ των 10 Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας και μία από τις πιο δυναμικές δημοκρατίες του Ειρηνικού Ασίας. Έχει διατηρήσει πολιτική σταθερότητα και έχει αναδειχθεί ως σίγουρη χώρα μεσαίου εισοδήματος. Η Ινδονησία έχει γίνει όλο και πιο ελκυστική για τους ξένους επενδυτές και τους ταξιδιώτες. Τόσο ο ιδιωτικός τομέας όσο η κυβέρνηση παίζουν σημαντικό ρόλο για να εξασφαλίσουν ένα σταθερό επενδυτικό κλίμα και εξακολουθεί να δείχνει σημαντική οικονομική ανάπτυξη.

Πλούσιο με φυσικά αποθέματα, η Ινδονησία έχει γίνει ένας κορυφαίος παράγοντας σε εξαγωγείς εμπορευμάτων σε μια σειρά από πόρους, συμπεριλαμβανομένου του αργού πετρελαίου, του φυσικού αερίου, θερμικό άνθρακα, γεωθερμική, φοινικέλαιο, το κακάο, κασσίτερο και καουτσούκ. Οι τομείς των υπηρεσιών, του τουρισμού και της μεταποίησης (τρόφιμα και ποτά, αυτοκινητοβιομηχανία, κλωστοϋφαντουργικά, ηλεκτρονικά και χημικά προϊόντα) αποτελούν τις πιό ώριμες βιομηχανίες της χώρας. Η δε συνεισφορά της δημιουργικής βιομηχανίας στην οικονομία της χώρας να γίνει πιο σημαντική.

Η Ινδονησία έχει τα πάντα για τη φιλοξενία εκδηλώσεων διεθνούς βεληνεκούς, καθώς και στους συμμετέχοντες προσφέροντας πολλές επιλογές σε ένα ευρύ φάσμα ψυχαγωγικών και επιχειρηματικών ευκαιριών.

Η Τζακάρτα, η δυναμική πρωτεύουσα της Ινδονησίας, είναι το κέντρο της κυβέρνησης, του εμπορίου και της βιομηχανίας. Η πόλη των 10 εκατομμυρίων κατοίκων έχει ποίκιλες και σύγχρονες εγκαταστάσεις MICE με συνολικά πάνω από 1 εκατομμύριο τ.μ. συνεδριακών και εκθεσιακών χώρων, 3 εκατομμύρια τ.μ. εμπορικά κέντρα, περισσότερα από 35.000 κλινες σε ξενοδοχεία και 2300 εστιατόρια.

Μέχρι σήμερα, η Τζακάρτα παραμένει το κλειδί για την εμπορική δυναμισμό και δραστηριότητα της Δημοκρατίας της Ινδονησίας. Η ενέργειά του ακτινοβολεί μέσα από όλη την πόλη και επίσης στα νέα γεμάτα ζωή μέρη της Τζακάρτα, όπως: τις προγραμματισμένες πόλεις - BSD (Bumi Serpong Damai)City.

Η Ινδονησία σήμερα ...
- 16η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο
- 4η πιο πυκνοκατοικημένη χώρα στον κόσμο
- 33% του ΑΕΠ της ASEAN
- 53% του πληθυσμού στις πόλεις που παράγουν το 74% του ΑΕΠ
- 55 εκατομμύρια ειδικευμένους εργαζομένους στην οικονομία της Ινδονησίας
- 800.000 οικιστικές μονάδες απαιτούνται κάθε χρόνο για την αντιμετώπιση της αστικοποίησης

Ινδονησία από το 2030...

- Η Ινδονησία προβλέπεται να είναι η 7η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο
- 135 εκατομμύρια μέλη της καταναλωτικής τάξης
- 71% του πληθυσμού στις πόλεις που παράγουν το 86% του ΑΕΠ
- Απαιτούνται 113 εκατομμύρια ειδικευμένους εργαζομένους
- $ 1.8 τρισεκατομμύρια δυνατότητα αγοράς υπηρεσιών προς τους καταναλωτές, τη γεωργία, τους πόρους και την εκπαίδευση.

Η πύλη σας για να ινδονησιακή αγορά

Η έκθεση, Indobuildtech Τζακάρτα ιδρύθηκε το 2003 και είναι η μεγαλύτερη και μακροβιότερη έκθεση της Ινδονησίας αφιερωμένη στις βιομαχανίες αρχιτεκτονικής, κατασκευής, σχεδιασμού και διακόσμησης. Φιλοξενεί ετησίως πάνω από 35.000 εξειδικευμένους εμπορικούς επισκέπτες.
Η εκδήλωση έχει αναγνωριστεί ως βασική πλατφόρμα για την είσοδο στην πιο ακμάζουσα αγορά της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Εκθέστε τα προϊόντα σας

Οικοδομικά Υλικά & Εξοπλισμός
Εσωτερικός Σχεδιασμός και Διακόσμηση
Χρώματα & Βερνίκια
Διακοσμητικά Υφαντουργία και Υλικά
Μπάνια & Είδη Υγιεινής
Κεραμικά πλακάκια
Εργαλεία
Ξύλου, καπλαμά, Δάπεδα &
Πόρτες, γκαραζόπορτες και Αυτοματισμοί
Θέρμανση & Εξαερισμός

Η έκθεση προσφέρει επίσης ένα ολοκληρωμένο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα με στόχο την προσέλκυση των αγοραστές με τη μεγαλύτερη επιρροή στη περιοχή.

Δίκτυο με βασικούς αγοραστές του τομέα

Έμποροι λιανικής και χονδρεμπορικής πώλησης
Επαγγελματίες στον κατασκευαστικό τομέα
Δομικούς μηχανικούς
Σχεδιαστές Εσωτερικών χόρων
Φινίρισμα & Συντήρηση

Νέα τοποθεσία

Η έκθεση Indobuildtech Τζακάρτα 2018 θα λάβει μέρος στο νεόκτιστο Ινδονησίας Συνεδριακό Κέντρο (ICE), το οποίο έχει σχεδιαστεί για να είναι το πιο ευρύχωρο εκθεσιακό κέντρο στην Ινδονησία και βρίσκεται στην καρδιά της πόλης BSD.

Indobuildtech -5

 

Δυνατότητες της αγοράς στην περιοχή της Τζακάρτας και στην Ινδονησία

  • Πάνω από1500ξενοδοχείαμε160000δωμάτια
  • Πάνω από 800διαμερίσματα με750000δωμάτια
  • Περισσότερα από600 καταστήματα σε εμπορικά κέντρακαι σε εμπορικές περιοχές
  • Περισσότερα από100πολυόροφακτίρια γραφείων
  • Πάνω από 100βιομηχανικές περιοχές
  • Περισσότεροιαπό 500νοσοκομεία
  • 385σιδηροδρομικούς σταθμούς,40διεθνή αεροδρόμια,200αεροδρόμια εσωτερικού
  • Περισσότεροιαπό 2000πανεπιστήμιακαικτίρια μέσης εκπαίδευσης
  • Πάνω από280επαγγελματικές υπηρεσίεςπλυντηρίου
  • Ranch Golf&οδήγηση,χώρο αναψυχής,ζωολογικό κήπο,δημόσιο χώροκαι άλλα

Περισσότερες Πληροφορίες για την αναδυόμενη υπερδύναμη της Ασίας - Ινδονησία

Ως 16η μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου, η Ινδονησία ανθίζει χάρη στην εγχώρια κατανάλωση και την αύξηση της παραγωγικότητας της χώρας. Η χώρα έχει επίσης ένα νεαρό πληθυσμό και πολεοδομείται γρήγορα, τροφοδοτόντας έτσι την αύξηση των εσόδων.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα, η ηλικιακή διάρθρωση του πληθυσμού αποτελεί σημαντικό παράγοντα της ζήτησης στον κατασκευαστικό τομέα. Όσο υψηλότερος είναι ο δείκτης εξάρτησης, τόσο μεγαλύτερες είναι οι απαιτήσεις για κατοικίας και και άλλες οικοδομές. Μεταξύ των 13 χωρών που αναφέρονται, υπάρχει μια σαφής διαφορά μεταξύ των ανεπτυγμένων χωρών και των αναδυόμενων αγορών.

Indobuildtech -4

Η αύξηση της καταναλωτικής τάξης της Ινδονησίας είναι ισχυρότερη απ'οποιαδήποτε οικονομία του κόσμου εκτός από της Κίνας, η οποία αποτελεί βασικό μήνυμα προς τις διεθνείς επιχειρήσεις που ψάχνουν για σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες.

Ένα επιπλέον 90 εκατομμύρια Ινδονήσιοι αναμένεται να ενταχθούν στην παγκόσμια καταναλωτική τάξη από το 2030, η οποία είναι η μεγαλύτερη αύξηση αναμένεται σε οποιαδήποτε άλλη χώρα εκτός από την Κίνα.

Όπως φαίνεται από το παρακάτω διάγραμμα, ο πληθυσμός της Ινδονησίας προβλέπεται από τα Ηνωμένα Έθνη να αυξηθεί με μέσο ρυθμό 0,8% ετησίως από τώρα μέχρι και το 2025. Η αύξηση του ΑΕΠ αναμένεται να αυξηθεί κατά μέσο όρο 5,4% ετησίως κατά την ίδια περίοδο, και η παραγωγή στον κατασκευαστικό τομέα να αυξηθεί κατά μέσο όρο 6,5% ετησίως.

Indobuildtech -2

Indobuildtech -7Ειδικοί σε αναπτυσσόμενες αγορές
Για περισσότερο από δύο δεκαετίες, η ΙΤΕ Build & Interiors συνδέουν επιχειρήσεις με μερικές από τις πιο σημαντικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Από την πρώτη έκθεση στο Καζακστάν το 1994 (KazBuild), το χαρτοφυλάκιο συνέχισε να αυξάνεται σε όλη τη Ρωσία, την Κεντρική Ασία, Ανατολική και Νότια Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Αφρική.
Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει σήμερα περισσότερες από 40 εξειδικευμένες εκθέσεις σε όλο τον κόσμο και διαθέτει μερικές από τα πιο διάσημες εκθέσεις διεθνώς, όπως MosBuild (Ρωσία), Yapi TURKEYBUILD (Τουρκία), Indobuildtech (Ινδονησία), BakuBuild (Αζερμπαϊτζάν) και πολλές άλλες.
Η επέκταση του χαρτοφυλακίου έχει αυξησεί τις δυνατότητες που προσφέρονται στις επιχειρήσεις με το όραμα και τη φιλοδοξία να αναπτυχθούν σε ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές.

Media