Πολωνία Wine Expo - Warsaw Oil Festival 2017

Η εταιρεία μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ Διαφημίσεις -Εκθέσεις αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τους διοργανωτές της εν λόγω έκθεσης, στην Ελλάδα - με ΣΥΜΒΑΣΗ - Στις προσφορές μας χρησιμοπιούμε τον ΕΠΙΣΗΜΟ τιμοκατάλογο, όπως ισχυεί σε όλες τις εκθέσεις που αντιπροσωπεύουμε. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος email: [email protected] και τηλ: 212 100 4102

Ημερομηνίες: 27 - 28 Οκτωβρίου 2017

Τόπος: Warsaw International Expocenter EXPO XXI

Official Wine Expo Poland Site

Official Warsaw Oil Festival Site

Η ΕΚΘΕΣΗ

Αφιερωμένο σε όλους τους παραγωγούς, διανομείς και πωλητές που επιθυμούν να συναντήσουν νέους πελάτες στην Πολωνία, την ευρωπαϊκή χώρα που αναπτύσσεται συνεχώς στην οικονομία και την κατανάλωση. Η Βαρσοβία, η πρωτεύουσα της Πολωνίας, αλλά και το κύριο οικονομικό κέντρο της Ανατολικής Ευρώπης, είναι το καλύτερο μέρος όπου μπορεί να φιλοξενηθεί αυτή η έκθεση. Με 3 εκατομμύρια κατοίκους και υψηλή πυκνότητα επιχειρήσεων, προσφέρεται ως ένα τεράστιο αναπτυγμένο επιχειρηματικό περιβάλλον από ξενοδοχεία, εστιατόρια, wine bars, κάτεριγκ και άλλα. Η Βαρσοβία και η ευρύτερη περιοχή Masovia αντιπροσωπεύουν το κέντρο των ευκαιριών να εισέλθουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι στην παγκόσμια αγορά της Πολωνίας.

Προσφέρουμε μια μοναδική ευκαιρία στους επαγγελματίες να συναντήσουν ή να ενισχύσουν τις σχέσεις τους με τους τοπικούς επιχειρηματικούς συνεργάτες και επίσης δίνουμε την ευκαιρία να συναντήσουν τον καταναλωτή, και να πάρουν εντυπώσεις από την αγορά αυτή. Η αγορά της Πολωνίας αναπτύσσεται όχι μόνο στους αριθμούς αλλά και σε ποικιλία γεύσεων με αυξανόμενες απαιτήσεις για καλύτερη ποιότητα προϊόντων.

Η Έκθεση έχει δύο στόχουνς: το ένα είναι να δημιουργηθούν νέες επαφές και συνέργειες μεταξύ φορέων που δραστηριοποιούνται στην ίδια αγορά, διευκολύνοντας την έναρξη νέων επιχειρηματικών σχέσεων. Το άλλο, είναι να προσελκυθούν και να καθοδηγηθούν οι καταναλωτές στην επιλογή των προϊόντων καλύτερης ποιότητας, δίνοντάς τους τη βάση για μια καλύτερη συνειδητοποίηση των προϊόντων που επιλέγουν για κατανάλωση.

 

ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΣΚΠΕΤΩΝ

Οι επιχειρηματίες που θα επισκευθούν τις εκθέσεις WINE EXPO POLAND και WARSAW OIL FESTIVAL είναι:greece

• Παραγωγοί
• Εισαγωγείς
• Διανομείς
• Εταιρικοί αγοραστές
• Εστιατόρια
• Ξενοδοχεία
• Catering
• Λιανοπωλητές (καταστήματα, αλυσίδες διανομής, εξειδικευμένα wine bar)
• Εταιρείες mailing και web
• Εταιρείες βιολογικής εστίασης
• Σωματεία και διεθνή ιδρύματα
• Κλαμπ για γευσιγνωσία κρασιού
• Οινολόγοι - Sommeliers
• Σεφ και λάτρεις των προϊόντων

ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΣΙΩΝ

WEP Awards gold medal 2017Ο διεθνής διαγωνισμός οίνου WINE EXPO POLAND AWARDS, που σας επιτρέπει να χτίσετε το εμπορικό σήμα σας και να επισημάνετε την ποιότητα των κρασιών σας στην Πολωνία και στο εξωτερικό.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός όχι μόνο στους εκθέτες της WINE EXPO POLAND αλλά και σε όλους τους παραγωγούς και τους διανομείς που επιθυμούν να μετρήσουν τα προϊόντα τους που είναι ήδη διαθέσιμα στην πολωνική αγορά ή εκείνα που δεν έχουν ακόμη εισαχθεί.

Διπλή αξιολόγηση οίνου!

Ο διαγωνισμός WINE EXPO POLAND AWARDS πρωτοπορεί καλόντας δύο επιτροπές να κρίνουν τους οίνους που συμμετέχουν στο διαγωνισμό, απονέμοντας δύο ξεχωριστά βραβεία: μια επαγγελματική κριτική επιτροπή αποτελούμενη από μια ομάδα αναγνωρισμένων εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας θα αξιολογήσει τους οίνους σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της γευσιγνωσίας του κρασιού. Μια δεύτερη επιτροπή που αποτελείται από καταναλωτές που δεν σχετίζονται με τη βιομηχανία οίνου, θα αποδώσει ένα ξεχωριστό βραβείο.

Η έννοια της διπλής απονομής έχει μεγαλύτερη σημασία σε μια χώρα όπως η Πολωνία, όπου η δυναμική της γεύσης αλλάζει ταχύτατα και η πρόσβαση όχι μόνο σε εμπειρογνώμονες του κρασιού αλλά και σε καταναλωτές, δίνει την ευκαιρία να κατανοήσουν καλύτερα, να εισέλθουν και να ακολουθήσουν τα χαρακτηριστικά αυτής της μεγάλης αγοράς.

Σε περίπτωση που ένας οίνος πρόκειται να απονεμηθεί και από τις δύο επιτροπές, απονέμεται ένα επιπλέον βραβείο: το λεγόμενο "Trophy Wine Expo Poland"!

Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΣΙΟΥ

Η δημοτικότητα του κρασιού στην Πολωνία αυξάνεται τόσο πολύ ώστε να θεωρηθεί αυτή η χώρα ως μία από τις πιο υποσχόμενες αγορές στην Ευρώπη. Ο οίνος που εισάχθηκε το 2013 υπερέβαινε τα 100 εκατομμύρια λίτρα και ο ρυθμός ανάπτυξης για την αγορά κρασιών έφθασε στο 10%. Ορισμένοι εισαγωγείς κατέγραψαν αύξηση του κύκλου εργασιών τους κατά 20-30%.
Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014, οι εισαγωγές συνέχισαν να αναπτύσσονται καταγράφοντας + 5% σε όγκο και + 9% σε αξία, επιβεβαιώνοντας την τάση της πολωνικής αγοράς να προχωρήσει προς την κατεύθυνση της κατανάλωσης οίνων υψηλότερης ποιότητας.

Η πολωνική αγορά είναι αναμφισβήτητα ισχυρή και αναπτυσσόμενη και παρουσιάζει στοιχεία υψηλού δυναμισμού: το πρώτο μεγάλο βήμα προόδου σημειώθηκε το 2007, όταν ο όγκος των πωλήσεων αυξήθηκε κατά 55% και οι αντίστοιχες αξίες κατά 28%. Οι επιπτώσεις της διεθνούς οικονομικής κρίσης εμφανίστηκαν το 2009 και δεν επηρέασαν πραγματικά τις εισαγόμενες ποσότητες, αλλά μόνο από τα νομισματικά ποσά, μειώθηκαν σε σύγκριση με τα στοιχεία που είχαν καταγραφεί το 2008. Έτσι, η βούληση των καταναλωτών να διατηρήσουν αμετάβλητα τα επίπεδα κατανάλωσης, περιμένοντας εποχή ευνοϊκότερης οικονομικής ανάπτυξης.

Η οικονομική κατάσταση σε μια χώρα που αναπτύσσεται γρήγορα ανακάμπτει και ήδη από το 2010 η κατανάλωση κρασιού καταγράφηκε (μοναδικά μεταξύ των αλκοολούχων ποτών) σε θετική διακύμανση τόσο κατά όγκο (+ 8,3%) όσο και σε αξία (+ 15,3%).

 

Η ΑΓΟΡΑ ΛΑΔΙΟΥ

 Χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια των αιώνων στο μαγείρεμα ή στη διατηρήση τροφίμων. Το λάδι είναι σήμερα ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά του τραπεζιού μας. Ακόμη και στις βόρειες χώρες, η χρήση του λαδιού αυξάνεται διαρκώς, διατηρώντας και συνοδεύοντας τις αλλαγές στις επιλογές γεύσων των καταναλωτών, που όλο και περισσότερο επικεντρώνονται στα υγιή και νόστιμα προϊόντα.

Το WARSAW OIL FESTIVAL είναι η έκθεση που παρουσιάζει στο ευρύτερο κοινό τα διαφορετικά είδη λαδιού, δίνοντας σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης τη μοναδική ευκαιρία να τα γευτούν και να ανακαλύψουν πόσες ποικιλίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διαφορετικούς σκοπούς.

Η πρόσφατη έκρηξη εισαγωγών ελαιολάδου στην Πολωνία από τις μεσογειακές χώρες δείχνει πόσο σημαντικό είναι για την πολωνική κουζίνα αυτό το συστατικό, τόσο για την επαγγελματική χρήση στα εστιατόρια όσο και για το οικογενειακό τραπέζι. Επομένως, δεν είναι δύσκολο να εισέλθεις σε ένα πολωνικό σούπερ μάρκετ και να δεις μεγάλους χώρους αφιερωμένα στο λάδι, συμπεριλαμβάνοντας λάδια εξαιρετικής ποιότητας. Και μέσα στην ίδια "οικογένεια", το ελαιόλαδο, για παράδειγμα, κάθε λάδι μπορεί να είναι διαφορετικό από το άλλο. Έτσι, όπως τα σταφύλια για το κρασί, οι ελιές για το λάδι μπορούν να φέρουν μια εντελώς μοναδική γεύση που περιέχει τα χαρακτηριστικά της περιοχής από την οποία προέρχεται.

Το βιολογικό ελαιόλαδο για ένα φανταστικό Caprese ή η ελαφριά γεύση του λαδιού από το καλαμπόκι που συνοδεύει μια σαλάτα και γιατί να μην εμπλουτίσουμε ένα φρέσκο τυρί με μερικές σταγόνες λαδιού από μεσογειακούς ξηρούς καρπούς;

Ανακαλύψτε στο WARSAW OIL FESTIVAL πόσες ευκαιρίες μπορεί να σας προσφέρει στον τομέα λαδιού και σε τιμή ευκαιρίας κατευθείαν από τον παραγωγό!

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

79 359x149 main building ok

Το Διεθνές Expocenter της Βαρσοβίας EXPO XXI είναι σήμερα ο πρώτος χώρος για τη διοργάνωση εκθέσεων . Είναι από τα πιο σύγχρονα και πολυλειτουργικά εκθεσιακά κέντρα στην Πολωνία και στην Ευρώπη. Διαθέτει εκθεσιακό χώρο 17.000 τ.μ., χώρο στάθμευσης για 1500 οχήματα και εφαρμογή των πιο σύγχρονων και προηγμένων τεχνικών λύσεων.80 224x168 hall 4 with logo bis ok

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Αίθουσα 3, σε χώρο 3600 τ.μ., η οποία μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους από 4000 ανθρώπους ταυτόχρονα.

Έχει χτιστεί στη γωνία των οδών Prądzyńskiego και Bema. Αυτό το κτίριο αποτελείται από μια πολυλειτουργική αίθουσα και αίθουσες συνεδριάσεων.

 

Media