BUILDEXPO AFRICA 2020 - Κένυα

Η εταιρεία μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ Διαφημίσεις -Εκθέσεις αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τους διοργανωτές της εν λόγω έκθεσης, EXPOGROUP, στην Ελλάδα - με ΣΥΜΒΑΣΗ - Στις προσφορές μας χρησιμοποιούμε τον ΕΠΙΣΗΜΟ τιμοκατάλογο, όπως ισχύει σε όλες τις εκθέσεις που αντιπροσωπεύουμε. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος email: [email protected]

Ημερομηνίες: 22 - 24 Ιουλίου 2020
Τόπος: Kenyatta International Convention Center, Nairobikigali convention centre

buildexpo kenya c

 

 

 

logo1

Η Αφρική είναι μια ήπειρος γεμάτο από ευκαιρίες...
Όποιος μπει στην αγορά πρώτος θα ωφεληθεί!

ΑΦΡΙΚΗ

AFRICAΗ Αφρικανική αγορά είναι μια νέα αναδυόμενη αγορά στον κόσμο. Οι κατασκευαστές και εξαγωγείς παγκοσμίως την βλέπουν με νέα ματιά μια και οι περισσότερες μεγάλες αγορές είναι πλέον κορεσμένες.

 

 

Οι Εκθέσεις του 2020 - 2021  έχουν ως εξής: 
BUILDEXPO ETHIOPIA: 24 - 26 Φεβρουαρίου 2020 - Millenium Hall, Αντίς Αμπέμπα, Αιθιοπία
BUILDEXPO RWANDA: 20 – 22 Μαϊου 2021- Συνεδριακό Κέντρο Kigali, Κιγκάλι, Ρουάντα
BUILDEXPO TANZANIA: 16 - 18 Σεπτεμβρίου 2020 - Diamond Jubilee Expo Center(DJEC), Νταρ Ες Σαλαάμ, Τανζανία

Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα: https://www.expogr.com/buildexpokenya/


ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ BUILDEXPO AFRICA 2020

Οι Εκθέσεις της Buildexpo Africa προβάλλουν το ευρύτερο φάσμα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας σε υλικά κατασκευής, μηχανημάτων ορυχείων, μηχανήματα κατασκευής και βαρύ εξοπλισμό. Η 23η Buildexpo Africa, η μεγαλύτερη σειρά εκθέσεων οικοδομικής και κατασκευαστικής της Ανατολικής Αφρικής, σας φέρνει εκθέτες από περισσότερες από 40 χώρες, ειδικευμένοι στην ανάπτυξη των υποδομών.

Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα μέσα από περίπου 14,3 εκατομμύρια επιχειρηματικές προοπτικές κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης, με πάνω από 10.000 προϊόντα εξοπλισμού και μηχανημάτων που προβάλλονται σε εκθεσιακό χώρο 10.000 τετραγωνικών μέτρων. Η περσινή εκδήλωση φιλοξένησε διεθνείς συμμετοχές με περίπτερα Pavilion από την Ινδία, την Τουρκία, την Κίνα, την Ιταλία, τη Μαλαισία και τη Γερμανία.

Σχετικά με την Έκθεση Buildexpo Kenya 2020

buildexpo kenyaΜε τα χρόνια, μάθαμε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις όχι μόνο στην αγορά της Κένυας, αλλά και σε ολόκληρη την περιοχή της Ανατολικής Αφρικής. Αυτή η μέγα έκθεση είναι το ιδανικό φόρουμ για τους διεθνείς εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην τεράστια αγορά της Αφρικής.

Καλωσορίζουμε επισκέπτες από όλη την Ανατολική Αφρική, και οι εμπορικοί επισκέπτες καλούνται προσωπικά σε συνεργασία με τους περιφερειακούς φορείς του εμπορίου στην Κένυα, την Τανζανία, την Αιθιοπία, την Ουγκάντα, τη Σομαλία, τη Μοζαμβίκη και το Κονγκό. Η Κένυα είναι σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες αγορές στην Αφρική, αλλά η Buildexpo προβλέπει επίσης ιδιαίτερη έμφαση στην προσέλκυση εμπόρων και εισαγωγέων από τις γειτονικές χώρες.

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα, η υποδομή είναι το κλειδί για την οικονομική ανάκαμψη της Αφρικής και θα διαδραματίσει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο στη συνεχή ανάπτυξη της ηπείρου. Ειδικότερα, η Κένυα, έχει κάνει γιγάντια άλματα στον τομέα των υποδομών και της αστικοποίησης, με οριοθετημένες οικονομικές ζώνες, εμπορικά και οικιστικά κτίρια, και θέρετρα για τους τουρίστες. Η αξία της βιομηχανίας υποδομής και κατασκευής της χώρας αναμένεται να διπλασιαστεί μεταξύ 2017 και 2020. Υπήρξε ήδη μια κορύφωση στη ζήτηση για οικοδομικά υλικά και μηχανήματα.

BUILDEXPO KENYA επισκόπηση 2020:

Επισκέπτες: 8,730 εμπορικοί επισκέπτες από 22 χώρες (7 χώρες της Ευρώπης, 6 της Ασίας και 9 της Αφρικής)
Χώρες που αντιπροσωπεύονται: 40+ countries

2 06

Προφίλ Επισκεπτών

Η Έκθεση οικοδομικής βιομηχανίας της περιοχής προσελκύει κορυφαίους επαγγελματίες του τομέα από όλη την Αφρική. Προφίλ τους περιλαμβάνει Εισαγωγείς, Αρχιτέκτονες, Σύμβουλοι κ.λπ.

Κατηγορίες Εκθετών

Building Material
Machinery & Equipment
Mining
Steel & Aluminium
Lighting
Glass
Doors & Windows
Hardware & Tools
Woodworking
Paints & Coatings
Water / Waste
Air Conditioning
Bathroom & Kitchen
Swimming Pools
Safety & Security
Architectural Finishing Products
Construction Vehicles & Equipment
& much more

1 04

pro1CALIFORNIA SCAFFOLDING & FORMWORK FACTORY LLC, UAE

California Scaffolding & Formwork Factory LLC (CSFF) was established in 2001, leading Scaffolding & Formwork Company based in Sharjah – UAE. The company manufactures all kind of formwork & scaffolding components such as Steel Waling, Angular Waling, G.I. Braces of different types, Turn Buckles, Triangular Braces, Pressure shoe, Anchoring shoes, supporting shoe, Tension shoe, Splice plate for Waler connectors, Z plates with handrail parts, Steel Panel, etc.

Products : Scaffolding and Formwork
pro2TREEA MACHINERY, PORTUGAL

Treea Machinery aims to be the agglutinating and reference company where you can find products and services of high quality at competitive prices. They aim to be the European partner with permanent local presence in East Africa.

Products : Minerals, Concrete, Asphalt, Natural Stone, Ventilated Facades and Spares

pro3TACTILE PAVERS EAST AFRICA, KENYA

Tactile Pavers East Africa is a premier company for providing tactile paving services for the visually impaired in public buildings, schools, hospitals, malls, airports and train stations. The company supplies and installs high quality Tactile Ground Surface Indicators (TGSIs) to enhance inclusivity, safety and accessibility to public premises and making them more disability friendly.
Products : Tactile Indicator Series, Stair Nosing, Safety Road Studs and Safety Rails

 

pro4LINKMISR INTERNATIONAL, EGYPT

LinkMisr International is a leading industrial company specialized in manufacturing Shelving and Racking Systems, Serving the Egyptian, Arabian & African Markets. Products are manufactured under license from Link51 UK and Lista AG (Switzerland). LinkMisr provides high quality products that combine performance with cost effectiveness. Products include Pallet Racking, Semi Automated Systems, Shelving systems, Lockers and Drawers.

Products : Shelving and Racking Systems

pro5JINDAL (INDIA) LIMITED, INDIA

Jindal India Limited manufactures and distributes steel products. The Company offers Rolled and Coiled Steel, Sheets, Galvanized Steel Sheet - Plain / Corrugation & Coils, Aluminum Foils, ERW Pipes, API Pipes, Metal Beam Crash Barriers - W Beam and Threi Beam, Swaged Steel Tubular Poles(STPs), Jindalume, and other steel products.

Products : Manufacturer of Galvanised Steel Coils, Sheets, PPGI And PPGL Coils And Sheets, Aluzinc Coils and Pipes

 

KAMIKA INTERNATIONAL, INDIApro6

Kamika International is serving all needs of Construction, Power Plant, Refineries & Petro-chemical sectors since 2006. They are highly committed to customer satisfaction and product quality, hence offer products like Drop Heads EN 74/BS-1139, Kwikstage System, H-Frames, Drop Heads, Adjustable Telescopic Spans, Garden Fencing Hardware and many more in the product library.

Products : Scaffolding Systems, Scaffolding Fittings & Form Work Accessories

pro7HANDE MANUFACTURING (CHINA) CO., LTD., CHINA

HanDe specializes in sunscreen fabric manufacturing. Their new environmental friendly vinyl coating compound offers minimal V.O.C. emissions, along with anti-fungal and anti-bacterial properties. The brand, Sunesse fabrics, are woven to the highest standard in the industry and stable quality level regarding flatness, surface appearance, color variance and defects control.

Products : Sunscreen Fabric, Roller Blinds

Πληροφορίες για την Χώρα

countryinfoΗ Κένυα είναι χώρα της Ανατολικής Αφρικής με έκταση 580.367 τ.χλμ. και πληθυσμό 47.251.000, (μέση εκτίμηση των Ηνωμένων Εθνών για το 2016[2]). Συνορεύει νοτιοδυτικά με την Τανζανία, δυτικά με την Ουγκάντα και βρέχεται από τη λίμνη Βικτόρια, βορειοδυτικά με το Νότιο Σουδάν, βόρεια με την Αιθιοπία, βορειοανατολικά και ανατολικά με την Σομαλία και νοτιοανατολικά βρέχεται από τον Ινδικό ωκεανό. Πρωτεύουσα είναι το Ναϊρόμπι.

Το κλίμα της Κένυας είναι καθαρά τροπικό με μια βροχερή και μια ξηρή εποχή και με θερμοκρασίες, τοπία και βλάστηση που παρ’ όλα αυτά ποικίλουν από περιοχή σε περιοχή. Λόγω της ύπαρξης υψιπέδων στα δυτικά και κεντρικά της χώρας, το κλίμα εκεί είναι πιο δροσερό και υγιεινό για τον άνθρωπο, και γι' αυτό και η πρωτεύουσα Ναϊρόμπι όπως και πολλές άλλες πόλεις της Κένυας, είναι χτισμένη σε υψόμετρο άνω των 1.000 μ.

Οι φυσικοί πόροι περιλαμβάνουν χρυσό, ασβεστόλιθο, ανθρακικό νάτριο, άλατα βαρίτες, φθορίτη, γρανάτες, άγρια ζώα, υδροηλεκτρική ενέργεια και ρουμπίνια.

ΓΛΩΣΣΑ

Η Κένυα είναι μια πολύγλωσση χώρα. Η γλώσσα Bantu Σουαχίλι και τα αγγλικά, τα οποία κληρονομούνται από την αποικιακή κυριαρχία, ομιλούνται ευρέως ως lingua franca. Χρησιμεύουν ως οι δύο επίσημες γλώσσες εργασίας. Τα αγγλικά ομιλούνται ευρέως στο εμπόριο, την εκπαίδευση και την κυβέρνηση. Υπάρχουν συνολικά 68 γλώσσες που ομιλούνται στην Κένυα.Nairobi kenya

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ο γιος του ιδρυτού προέδρου της Κένυας, Uhuru Kenyatta, ανέλαβε το μανδύα του πατέρα του να γίνει αρχηγός κράτους τον Απρίλιο του 2013.
Ο κ. Kenyatta, ο οποίος ταξινομείται από τον Forbes ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Κένυα, γεννήθηκε το 1961 λίγο μετά την απελευθέρωση του πατέρα του Jomo Kenyatta από φυλάκιση 10 ετών από βρετανικές αποικιακές δυνάμεις και δύο χρόνια πριν την ανεξαρτησία της Κένυας.

Εκπαιδεύτηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες στο ελίτ του Αmherst College, όπου σπούδασε πολιτικές επιστήμες και οικονομικά, θεωρείται ως ο κορυφαίος πολιτικός ηγέτης της μεγαλύτερης φυλής της Κένυας, του Kikuyu, που αποτελεί περίπου το 17% του πληθυσμού.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Κένυα είναι η μεγαλύτερη και πιο προηγμένη οικονομία στην ανατολική και κεντρική Αφρική και έχει μια πλούσια αστική μειονότητα, έχει δείκτη ανθρώπινης ανάπτυξης (HDI) 0.519, κατατάσσοντας 145 από τους 186 στον κόσμο. Το 2017, η Κένυα κατέλαβε την 92η θέση στην αξιολόγηση για την ευκολία διεκπεραίωσης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Παγκώσμιας Τράπεζας, από το 113ο το 2016 (ανάμεσα σε 190 χώρες). Η Κένυα χαρακτηρίζεται συνήθως ως μεθοριακά εμπορικά αναδυόμενη αγορά.Kenya government

Η κυβέρνηση της Κένυας είναι γενικά φιλική προς τις επενδύσεις και έχει θεσπίσει αρκετές μεταρρυθμίσεις για την απλούστευση τόσο των ξένων όσο και των τοπικών επενδύσεων, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας μιας ζώνης επεξεργασίας εξαγωγών. Η ζώνη επεξεργασίας των εξαγωγών αναμένεται να αναπτυχθεί ταχέως μέσω εισροών άμεσων ξένων επενδύσεων. Ένα ολοένα και σημαντικότερο μέρος των ξένων εισροών της Κένυας είναι εμβάσματα από αλλοδαπούς Κένυους που εργάζονται στις ΗΠΑ, τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την Ασία. Σε σύγκριση με τους γείτονές της, η Κένυα διαθέτει καλά αναπτυγμένες κοινωνικές και φυσικές υποδομές.

Το όραμα 2030 της Κένυας για το μέλλον είναι να δημιουργηθεί ένα ευημερούν και παγκοσμίως ανταγωνιστικό έθνος με υψηλή ποιότητα ζωής. Για το σκοπό αυτό, στοχεύει στη μετατροπή της βιομηχανίας της Κένυας καθ 'όλη τη διάρκεια διατηρώντας ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον. Το όραμα χωρίζεται σε τρεις διαφορετικούς πυλώνες: οικονομική, κοινωνική και πολιτική διακυβέρνηση.

Νόμισμα: Σελινδίες Κατά κεφαλήν ΑΕΠ: $ 1.455 ΑΕΠ: 70,53 δισεκατομμύρια δολάρια Αύξηση του ΑΕΠ: 5,8% Ποσοστό πληθωρισμού: 7,6% Εργατικό δυναμικό: 75-80% γεωργία.

ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ

Περιοχή: 224.900 τετραγωνικά μίλιαkenya safari
Πρωτεύουσα: Ναϊρόμπι (pop 2,343,000) Περιβαλλοντικές ανησυχίες: ρύπανση των υδάτων; αποψίλωση των δασών; διάβρωση του εδάφους; λαθροθηρία · Υπερυψωμένο νερό-υάκινθος στη Λίμνη Βικτώρια
Γεωγραφικά χαρακτηριστικά: χαμηλές πεδιάδες που ανεβαίνουν στα κεντρικά υψίπεδα διαχωρίζονται από την κοιλάδα της μεγάλης κοιλάδας με γόνιμο οροπέδιο στη δύση
Κλίμα: τροπικό προς ξηρό

ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ

Ο συνολικός του πληθυσμός εκτιμάται σε 47 εκατομμύρια από το 2017. Ο πληθυσμός της Κένυας ισοδυναμεί με το 0,66% του συνολικού παγκόσμιου πληθυσμού. Η μέση ηλικία στην Κένυα είναι 19,2 χρόνια. Η Κένυα κατατάσσεται στον αριθμό 28 στον κατάλογο των χωρών (και των εξαρτήσεων) από τον πληθυσμό.

ΚΕΝΥΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Η Κένυα είναι η πιο ανεπτυγμένη βιομηχανική χώρα στην περιοχή των Μεγάλων Λιμνών της Αφρικής, ενώ η παραγωγή εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει το 14% του ΑΕΠ. Η βιομηχανική δραστηριότητα, συγκεντρωμένη γύρω από τα τρία μεγαλύτερα αστικά κέντρα, το Ναϊρόμπι, τη Μομπάσα και την Κισούμ, κυριαρχείται από βιομηχανίες επεξεργασίας τροφίμων όπως η φρεζάρισμα σιτηρών, η παραγωγή μπύρας και η θραύση ζαχαροκάλαμου και η κατασκευή καταναλωτικών αγαθών.

Πληροφορίες για την αγορά της Κένυα

Η δύναμη της τουριστικής βιομηχανίας, σε συνδυασμό με τα χρόνια της ανάπτυξης στον τομέα της μεταποίησης και των υπηρεσιών έκανε την Κένυα, ιδιαίτερα η πρωτεύουσα Ναϊρόμπι, το εμπορικό κέντρο της Ανατολικής Αφρικής.

 

 

Media