BUILDEXPO AFRICA 2021 - Ρουάντα

Η εταιρεία μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ Διαφημίσεις -Εκθέσεις αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τους διοργανωτές της εν λόγω έκθεσης, EXPOGROUP, στην Ελλάδα - με ΣΥΜΒΑΣΗ - Στις προσφορές μας χρησιμοποιούμε τον ΕΠΙΣΗΜΟ τιμοκατάλογο, όπως ισχύει σε όλες τις εκθέσεις που αντιπροσωπεύουμε. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος email: [email protected]

Ημερομηνίες: 20-22 Μαϊου 2021
Τοποθεσία: Kigali Convention Center, Kigali, Rwanda

sub logo build rwanda

 

 

 

 

logo1

Η Αφρική είναι μια ήπειρος γεμάτο από ευκαιρίες...
Όποιος μπει στην αγορά πρώτος θα ωφεληθεί!

AFRICA

 

Η Αφρικανική αγορά είναι μια νέα αναδυόμενη αγορά στον κόσμο. Οι κατασκευαστές και εξαγωγείς παγκοσμίως την βλέπουν με νέα ματιά μια και οι περισσότερες μεγάλες αγορές είναι πλέον κορεσμένες.

Οι Εκθέσεις του 2020-21 έχουν ως εξής:

BUILDEXPO ETHIOPIA: 24 - 26 Φεβρουαρίου 2020- Millenium Hall, Αντίς Αμπέμπα, Αιθιοπία
BUILDEXPO RWANDA: 20 - 22 Μαϊου 2021 - Συνεδριακό Κέντρο Kigali, Κιγκάλι, Ρουάντα
BUILDEXPO KENYA: 22 – 24 Ιουλίου 2020- Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Kenyatta, Ναϊρόμπι, Κένυα
BUILDEXPO TANZANIA: 16 - 18 Σεπτεμβρίου 2020 - Diamond Jubilee Expo Center(DJEC), Νταρ Ες Σαλαάμ, Τανζανία

Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα: http://buildexpo.expogr.com

ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ BUILDEXPO AFRICA 2020-21

Οι Εκθέσεις της Buildexpo Africa προβάλλουν το ευρύτερο φάσμα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας σε υλικά κατασκευής, μηχανημάτων ορυχείων, μηχανήματα κατασκευής και βαρύ εξοπλισμό. Η 23η Buildexpo Africa, η μεγαλύτερη σειρά εκθέσεων οικοδομικής και κατασκευαστικής της Ανατολικής Αφρικής, σας φέρνει εκθέτες από περισσότερες από 40 χώρες, ειδικευμένοι στην ανάπτυξη των υποδομών.

Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα μέσα από περίπου 14,3 εκατομμύρια επιχειρηματικές προοπτικές κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης, με πάνω από 10.000 προϊόντα εξοπλισμού και μηχανημάτων που προβάλλονται σε εκθεσιακό χώρο 10.000 τετραγωνικών μέτρων. Η περσινή εκδήλωση φιλοξένησε διεθνείς συμμετοχές με περίπτερα Pavilion από την Ινδία, την Τουρκία, την Κίνα, την Ιταλία, τη Μαλαισία και τη Γερμανία.

Σχετικά με την Buildexpo Rwanda 2021

Η BUILDEXPO AFRICA είναι η κορυφαία και αξιόπιστη σειρά εκθέσεων στον τομέα της οικοδομικής βιομηχανίας. Μετά από 22 επιτυχημένες διοργανώσεις των Buildexpo στην Κένυα και στην Τανζανία, η μεγαλύτερη οικοδομική και κατασκευαστική έκθεση της Ανατολικής Αφρικής παρουσιάζει το νέο της εγχείρημα στην αγορά της Αιθιοπίας. Η πρώτη έκδοση του Buildexpo στη Ρουάντα θα παρέχει διεθνή επιχειρηματική πλατφόρμα, προωθώντας επενδυτικές ευκαιρίες παγκοσμίως.

Η Ρουάντα έχει μία από τις πιο ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες στην Ανατολική Αφρική. Η χώρα εισήλθε σε μια περίοδο μεγάλης οικονομικής ανάπτυξης το 2006 και το επόμενο έτος κατέγραψε ένα ρεκόρ 8% οικονομικής ανάπτυξης. Η συνεχιζόμενη οικονομική ανάκαμψη της Ρουάντα οδηγείται από τον τομέα κατασκευής και αναμένεται να συνεχιστεί. Η κυβέρνηση της Ρουάντα έχει δώσει πολύ μεγάλη σημασία στην προώθηση των έργων κατασκευής και έχει αυξήσει τις δημόσιες επενδύσεις για την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών. Σχεδόν το ένα δέκατο του ετήσιου προϋπολογισμού της Ρουάντα έχει δεσμευτεί για τα έργα μεταφοράς και άλλων υποδομών.

Η BUILDEXPO Ρουάντα θα σας φέρει εκθέτες από 28 χώρες, που είναι τα καλύτερα στην ανάπτυξη των υποδομών, προβάλλοντας πάνω από εκατοντάδες προϊόντα, εξοπλισμός και μηχανήματα.

Πληροφορίες για την αγορά

The strength of the tourist industry coupled with years of growth in manufacturing and services has made Rwanda, especially Kigali, the commercial center of East Africa.

Το Εκθεσιακό Κέντρο

Kigali Convention Center kigali convention centre

Το Συνεδριακό Κέντρο Kigali αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και ακριβότερα κτίρια στην Αφρική. Η κατασκευή άρχισε το 2009 και ολοκληρώθηκε το 2016 από τις κοινές προσπάθειες κορυφαίων κινεζικών, γερμανικών και τουρκικών εταιρειών.
Διαθέτει καθαρή επιφάνεια 32,200 τ.μ., συνολικά 18 ευέλικτες αίθουσες συσκέψεων που περιλαμβάνουν σύγχρονη αίθουσα συνεδριάσεων.

 

Κατηγορίες Εκθετών

• Οικοδομικά υλικά
• Μηχανήματα & Εξοπλισμός
• Εξόρυξη
• Ατσάλι & Αλουμίνιο
• Φωτισμός
• Γυαλί
• Εργαλεία
• Ξυλουργική
• Χρώματα & Βερνίκια
• Νερό / Απόβλητα
• Κλιματισμός
• Μπάνιο & Κουζίνα
• Πισίνες
• Ασφάλεια
• και πολλά περισσότερα


Πληροφορίες για τη Χώρα

RwandamapΗ Ρουάντα ή επίσημα η Δημοκρατία της Ρουάντα είναι ένα κυρίαρχο κράτος στην Ανατολική Κεντρική Αφρική και μία από τις μικρότερες χώρες στην αφρικανική ηπειρωτική χώρα και έχει πρωτεύουσα το Κιγκάλι. Στο επίκεντρο της παγκόσμιας επικαιρότητας ήρθε λόγω των εθνοτικών συγκρούσεων που έγιναν το 1994 με πάνω από 500.000 θύματα. H συνολική της έκταση είναι 26.338 τ.χλμ. και ο πληθυσμός 11.533.446 κάτοικοι, σύμφωνα με επίσημες εκτιμήσεις του 2016. Το 2009 έγινε μέλος της Κοινοπολιτείας των Εθνών.Τοποθετείται λίγους βαθμούς νότια του Ισημερινού, και συνορεύει την Ουγκάντα, την Τανζανία, το Μπουρούντι και τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Η Ρουάντα βρίσκεται στην περιοχή των Μεγάλων Λιμνών της Αφρικής και είναι ιδιαίτερα ανυψωμένη. Η γεωγραφία της κυριαρχείται από βουνά στα δυτικά και σαβάνα στα ανατολικά, με πολυάριθμες λίμνες σε όλη τη χώρα. Το κλίμα είναι εύκρατο έως υποτροπικό, με δύο βροχερές εποχές και δύο ξηρές εποχές κάθε χρόνο.

ΓΛΩΣΣΑkigali

Η κύρια γλώσσα της χώρας είναι η Kinyarwanda, η οποία μιλιέται από τους περισσότερους κατοίκους. Οι μεγάλες ευρωπαϊκές γλώσσες κατά την εποχή της αποικιοκρατίας ήταν η γερμανική και στη συνέχεια η γαλλική, η οποία εισήχθη από το Βέλγιο και παρέμεινε η επίσημη και ευρέως διαδεδομένη γλώσσα μετά την ανεξαρτησία. Η εισροή πρώην προσφύγων από την Ουγκάντα και αλλού κατά τα τέλη του 20ού αιώνα δημιούργησε ένα γλωσσικό χάσμα μεταξύ του αγγλόφωνου πληθυσμού και του γαλλόφωνου υπολοίπου της χώρας. Kinyarwanda, Αγγλικά και Γαλλικά είναι όλες οι επίσημες γλώσσες. Το Kinyarwanda είναι η γλώσσα της κυβέρνησης και το αγγλικό είναι το κύριο εκπαιδευτικό μέσο. Το Σουαχίλι, το lingua franca των Μεγάλων Λιμνών της Αφρικής, και η επίσημη γλώσσα της Κοινότητας Ανατολικής Αφρικής, μιλιούνται επίσης από μερικούς ως δεύτερη γλώσσα. Το 2015, το Σουαχίλι εισήχθη ως υποχρεωτικό θέμα στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι κάτοικοι του νησιού Nkombo της Ρουάντα μιλάνε τον Amashi, μια γλώσσα που συνδέεται στενά με την Kinyarwanda.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗgovernment

Ο Πρόεδρος της Ρουάντα είναι ο αρχηγός του κράτους και έχει ευρείες εξουσίες, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας πολιτικής σε συνεννόηση με το Υπουργικό Συμβούλιο, ασκώντας το προνόμιο του έλεος, διευθύνοντας τις ένοπλες δυνάμεις, διαπραγματεύοντας και επικυρώνοντας συνθήκες, υπογράφοντας προεδρικές διαταγές και δηλώνοντας πόλεμο ή κράτος επείγον. Ο Πρόεδρος εκλέγεται με λαϊκή ψηφοφορία κάθε επτά χρόνια και διορίζει τον Πρωθυπουργό και όλα τα υπόλοιπα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου. Ο παρών πρόεδρος είναι ο Paul Kagame, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα μετά την παραίτηση του προκάτοχού του Pasteur Bizimungu το 2000. Στη συνέχεια, ο κ. Kagame κέρδισε εκλογές το 2003 και το 2010, αν και οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων επέκριναν τις εκλογές αυτές ότι "σημαδεύονται από την αυξανόμενη πολιτική καταστολή της ελευθερίας του λόγου". Το άρθρο 101 του ισχύοντος συντάγματος περιορίζει τους προέδρους σε δύο θητείες, αλλά από το 2015 υπάρχει μια κίνηση που βρίσκεται σε εξέλιξη στο κοινοβούλιο της Ρουάντα για να τροποποιηθεί αυτό και να επιτραπεί στην Kagame να διεξαχθεί για τρίτη θητεία. Η κίνηση, η οποία θα απαιτούσε κύρωση με δημοψήφισμα, υποβλήθηκε μετά την παραλαβή μιας αναφοράς που υπεγράφη από 3.8 εκατομμύρια Ρουάντα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η Ρουάντα είναι μια χώρα με λίγους φυσικούς πόρους και η οικονομία βασίζεται κυρίως στη γεωργία. Επιβιώνει από τους τοπικούς αγρότες που χρησιμοποιούν απλά εργαλεία. Εκτιμάται ότι το 90% του ενεργού πληθυσμού ασχολείται με τη γεωργία και αντιπροσώπευαν το 2014 το 32,5% του ΑΕΠ. Οι τεχνικές καλλιέργειας είναι βασικές, με μικρά οικόπεδα και απότομες πλαγιές. Από τα μέσα της δεκαετίας του 1980, τα μεγέθη των εκμεταλλεύσεων και η παραγωγή τροφίμων μειώνονται, εν μέρει λόγω της επανεγκατάστασης των εκτοπισθέντων. Παρά το γόνιμο οικοσύστημα της Ρουάντα, η παραγωγή τροφίμων συχνά δεν συμβαδίζει με την αύξηση του πληθυσμού και απαιτούνται εισαγωγές τροφίμων.

ΤΟΜΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Οι κύριες περιβαλλοντικές περιοχές που απασχολούν τη διάβρωση του εδάφους και η υπερβόσκηση, ενώ η δασική περιοχή βρίσκεται υπό έντονη πίεση από την ανεξέλεγκτη κοπή ξύλου για καύσιμα. Κατά τη διάρκεια της περιόδου 1981-85, η αποδάσωση αντιστοιχούσε κατά μέσο όρο σε 3.000 εκτάρια (7.400 στρέμματα) ετησίως. Μεταξύ 1990 και 2000, ο μέσος ρυθμός αποδάσωσης ήταν 3,9% ετησίως. Το 2000, μόνο το 12,4% της συνολικής έκτασης γης ήταν δάση. Η ελονοσία και η νόσος του ύπνου έχουν εξαπλωθεί επειδή η εκκαθάριση των δασών και η άρδευση έχουν αυξήσει τις περιοχές αναπαραγωγής για έντομα που μεταφέρουν ασθένειες. Η Ρουάντα διαθέτει περίπου 5 χιλιόμετρα ανανεώσιμων υδάτινων πόρων με το 94% των ετήσιων αποσύρσεων που χρησιμοποιούνται για τη γεωργία και το 2% για τη βιομηχανική δραστηριότητα. Περίπου το 92% των κατοίκων της πόλης και το 69% του αγροτικού πληθυσμού έχουν πρόσβαση σε βελτιωμένες πηγές νερού. Οι πόλεις του έθνους παράγουν περίπου 0,1 εκατομμύρια τόνους στερεών αποβλήτων ετησίως.

ΓΕΩΓΡΑΦΙΑsafari

Στα 26.338 τετραγωνικά χιλιόμετρα (10.169 τετραγωνικά μίλια), η Ρουάντα είναι η 149η μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο και η τέταρτη μικρότερη χώρα στην αφρικανική ηπειρωτική μετά τη Γκάμπια, τη Σουαζιλάνδη και το Τζιμπουτί. Το μέγεθος είναι συγκρίσιμο με το Μπουρούντι, την Αϊτή και την Αλβανία. Ολόκληρη η χώρα βρίσκεται σε μεγάλο υψόμετρο: το χαμηλότερο σημείο είναι ο ποταμός Rusizi στα 950 μέτρα (3,117 πόδια) πάνω από τη στάθμη της θάλασσας.

ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ

Η Ρουάντα έχει πληθυσμό 11.927.547 άτομα και έχει μια από τις υψηλότερες πληθυσμιακές πυκνότητες στην Αφρική (1.060 / sq mi) με έναν νεαρό, κυρίως αγροτικό πληθυσμό. Το 2014, ο πληθυσμός υπολογίζεται σε 12,1 εκατομμύρια, αύξηση από την εκτίμηση του 2013 των 11,8 εκατομμυρίων.

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

Προσδόκιμο ζωής: Άνδρες, 61,05 έτη. γυναίκες, 67,03 χρόνια
Βρεφική θνησιμότητα: 59,59 θάνατοι / 1.000 γεννήσεις
Το 60% του πληθυσμού ζει σε συνθήκες φτώχειας.
Το 68,3% των ενηλίκων είναι εγγράμματοι
Υποχρεωτική εκπαίδευση (ηλικία): 7 έως 13 έτη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

44.400 (2012) κυριότερες τηλεφωνικές γραμμές
3,216,080 χρήστες Διαδικτύου
14.008 χιλιόμετρα αυτοκινητόδρομου,
7 αεροδρόμια
118.656 (2012) μηχανοκίνητα οχήματα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

Η Ρουάντα κέρδισε την ανεξαρτησία της την 1η Ιουλίου 1962. Η πολιτική της Ρουάντα αντανακλά τα βελγικά και γερμανικά συστήματα αστικού δικαίου και το εθιμικό δίκαιο πραγματοποιείται στο πλαίσιο μιας προεδρικής δημοκρατίας, όπου ο Πρόεδρος της Ρουάντα είναι αρχηγός κράτους και αρχηγός κυβέρνησης και ένα πολυκομματικό σύστημα. Η εκτελεστική εξουσία ασκείται από την κυβέρνηση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νόμισμα: Ρουάντα φράγκο,
Κατά κεφαλήν ΑΕΠ: 689,69 $,
ΑΕΠ: 31 δισεκατομμύρια δολάρια,
Ρυθμός αύξησης του ΑΕΠ: 5,75%,
Ποσοστό πληθωρισμού: 6,07%

ΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Φυσικοί πόροι: χρυσός. Κασιρίτης (μετάλλευμα κασσίτερου). Wolframite (μετάλλευμα βολφραμίου); Μεθάνιο; Υδροηλεκτρική ενέργεια; Αρόσιμη γη. Τουρισμός; Γεωργία: καφές, τσάι, κριθάρι, πράσινα φασόλια

Εξαγωγές: 1,2 δισ. Δολάρια
Εισαγωγές: 311 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ από το 1998 έως το 2016

 

Media