AFRIGLASS 2020 - Τανζανία

Η εταιρεία μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ Διαφημίσεις -Εκθέσεις αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τους διοργανωτές της εν λόγω έκθεσης, EXPOGROUP, στην Ελλάδα - με ΣΥΜΒΑΣΗ - Στις προσφορές μας χρησιμοποιούμε τον ΕΠΙΣΗΜΟ τιμοκατάλογο, όπως ισχύει σε όλες τις εκθέσεις που αντιπροσωπεύουμε. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος email: [email protected]

Ημερομηνίες: 16 - 18 Σεπτεμβρίου 2020
Τόπος: Diamond Jubilee Expo Center Malik Rd, Upanga, Dar es Salaam, Tanzania

 

logo1

Η Αφρική είναι μια ήπειρος γεμάτο από ευκαιρίες...
Όποιος μπει στην αγορά πρώτος θα ωφεληθεί!

AFRICAΗ Αφρικανική αγορά είναι μια νέα αναδυόμενη αγορά στον κόσμο. Οι κατασκευαστές και εξαγωγείς παγκοσμίως την βλέπουν με νέα ματιά μια και οι περισσότερες μεγάλες αγορές είναι πλέον κορεσμένες.

Οι Εκθέσεις του 2020-21 έχουν ως εξής:

 
BUILDEXPO KENYA: 22 – 24 Ιουλίου 2020- Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Kenyatta, Ναϊρόμπι, Κένυα
BUILDEXPO TANZANIA: 16 - 18 Σεπτεμβρίου 2020 - Diamond Jubilee Expo Center Malik Rd, Upanga, Νταρ Ες Σαλαάμ, Τανζανία

Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα: https://www.expogr.com/tanzania/buildexpo/Afriglass.php

ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ BUILDEXPO AFRICA 2020-21

Οι Εκθέσεις της Buildexpo Africa προβάλλουν το ευρύτερο φάσμα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας σε υλικά κατασκευής, μηχανημάτων ορυχείων, μηχανήματα κατασκευής και βαρύ εξοπλισμό. Η 23η Buildexpo Africa, η μεγαλύτερη σειρά εκθέσεων οικοδομικής και κατασκευαστικής της Ανατολικής Αφρικής, σας φέρνει εκθέτες από περισσότερες από 40 χώρες, ειδικευμένοι στην ανάπτυξη των υποδομών.

Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα μέσα από περίπου 14,3 εκατομμύρια επιχειρηματικές προοπτικές κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης, με πάνω από 10.000 προϊόντα εξοπλισμού και μηχανημάτων που προβάλλονται σε εκθεσιακό χώρο 10.000 τετραγωνικών μέτρων. Η περσινή εκδήλωση φιλοξένησε διεθνείς συμμετοχές με περίπτερα Pavilion από την Ινδία, την Τουρκία, την Κίνα, την Ιταλία, τη Μαλαισία και τη Γερμανία.

Σχετικά με την Έκθεση Afriglass Τανζανία 2020

Η AFRIGLASS είναι η πρώτη αξιόπιστη εμπορική έκθεση ΓΥΑΛΙΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ της Αφρικής. Η έκθεση αυτή θα προσφέρει στους καλύτερους παγκόσμιους κατασκευαστές και εξαγωγείς μια πλατφόρμα για να εισέλθουν στην πιο ελπιδοφόρα αγορά του κόσμου της χιλιετίας - την Αφρική. Η εμπορική εκδήλωση θα καλύψει διάφορους τομείς των Windows & Glass, Πρώτες ύλες για την παραγωγή γυαλιού, Τεχνολογία τήξης γυαλιού, Επεξεργασία γυαλιού, Εξοπλισμός επεξεργασίας γυαλιού, Τεχνολογία πλαστικοποιημένου γυαλιού, Αλεξίσφαιρο γυαλί, Μονωτικό γυαλί, Γυαλί σε εσωτερικούς χώρους: Δάπεδα, Φράγματα κλπ., Γυαλί Εξοπλισμός & Αξεσουάρ, γυάλινη συσκευασία, αποθήκευση γυαλιού, χειρισμός γυαλιού, γυαλί κόλλες, διακοσμητικό γυαλί, και πολλά άλλα.

AFRIGLASS TANZANIA Επισκόπηση:

200+ Εκθέτες
30+ Χώρες
5000+ Επισκέπτες
2000+ Επαγγελματίες επισκέπτες

Το Εκθεσιακό Κέντρο

venueΤο Diamond Jubilee Expo Center είναι ένα από τα κορυφαία εκθεσιασκά κέντρα της Ανατολικής Αφρικής και φιλοξενεί πετυχημένες εκθέσεις, συνέδρια, σεμινάρια κάθε χρόνο. Η θέση της είναι στο κέντρο της πρωτεύουσας και είναι εύκολα προσβάσιμο.

Κατηγορίες Εκθετών

Windows & glass
Insulation glass
Glass melting technology
Glass Processing
Glass edge/facet processing
Laminated glass technology
Bullet-proof glass
Raw materials of glass
Electronic display glass
Glass in interiors
Glass Equipment & Accessories
Glass packaging
Glass storage
Glass handling
Glass adhesive

Πληροφορίες για την Χώρα

mtanzanΗ Τανζανία είναι χώρα της Ανατολικής Αφρικής με έκταση 945.087 τ.χλμ. (συμπεριλαμβάνει τα νησιά Μάφια, Πέμπα και Ζανζιβάρη) και πληθυσμό 50.142.938 κατοίκους σύμφωνα με επίσημη εκτίμηση του 2016. Συνορεύει βόρεια με την Ουγκάντα και την Κένυα, δυτικά με τη Ρουάντα, το Μπουρουντί και τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και νότια με τη Ζάμπια, το Μαλάουι και τη Μοζαμβίκη. Στα ανατολικά βρέχεται από τον Ινδικό ωκεανό. Η Τανζανία μοιράζεται με τις γειτονικές της χώρες δύο από τις μεγαλύτερες λίμνες της Αφρικής, στο βορρά τη Λίμνη Βικτόρια και στη δύση τη Λίμνη Τανγκανίκα. Το 1/3 της χώρας είναι εθνικά πάρκα και καταφύγια θηραμάτων. Στο έδαφος της βρίσκεται το υψηλότερο όρος της Αφρικής, το Κιλιμάντζαρο.

Η κατασκευαστική βιομηχανία είναι μια σημαντική και αυξανόμενη συνιστώσα της οικονομίας της Τανζανίας, συνεισφέροντας 22,2% του ΑΕΠ το 2013. Αυτό το στοιχείο περιλαμβάνει τα μεταλλεία και λατομεία, μεταποίηση, ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο, ύδρευσης, και κατασκευή.

Το έθνος απέκτησε την ανεξαρτησία του στις 9 Δεκεμβρίου 1961. Το σύνταγμα τέθηκε σε ισχύ στις 26 Απριλίου 1977 και υπέστη σημαντικές αναθεωρήσεις το 1984. Ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Τανζανίας εκλέγονται με λαϊκή ψηφοφορία για πενταετή θητεία. Ο αρχηγός του κράτους είναι ο Πρόεδρος John Magufuli, και ανήκει στο Κόμμα Chama Cha Mapinduzi (CCM).

ΤΑΝΖΑΝΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η οικονομία της Τανζανίας είναι πρωταρχικά αγροτική και περιορίζεται από τη γεωγραφία και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως οι λιγοστές και ακανόνιστες βροχοπτώσεις, η διάβρωση του εδάφους και η αποψίλωση των δασών. Μόνο το 8% της γης της Τανζανίας καλλιεργείται, αν και περίπου το 80% του πληθυσμού της απασχολείται στη γεωργία. Οι κύριες καλλιέργειες καφέ, βαμβακιού, σιζάλ και καπνού έχουν επηρεαστεί από την αστάθεια της ζήτησης στην παγκόσμια αγορά και από το αυξανόμενο κόστος εισαγόμενων καυσίμων, λιπασμάτων και εξοπλισμού.tanzania country

Το 2016, η οικονομία της Τανζανίας αυξάνεται γρήγορα με +7%, τοποθετώντας την κοντά στην κορυφή των ταχύτερα αναπτυσσόμενων οικονομιών στην υποσαχάρια Αφρική. Η τάση αυτή επιβραδύθηκε κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου του 2016, ωστόσο, συνέχισε η ανάπτυξη το 2017.

Από την ανάληψη των καθηκόντων του, ο πρόεδρος Magufuli έχει αναπροσανατολίσει τις δημόσιες δαπάνες στις δαπάνες ανάπτυξης, μειώνοντας σημαντικά τις επαναλαμβανόμενες δαπάνες και εντείνει τις προσπάθειες κινητοποίησης των εγχώριων εσόδων. Οι κυβερνητικές δαπάνες μειώθηκαν και εφαρμόστηκε ένα ανώτατο όριο στους μισθούς των διευθυντικών στελεχών. Ελήφθησαν επίσης νέα μέτρα για τον έλεγχο των φορολογικών απαλλαγών.

Νόμισμα: ΑΕΠ: 47,43 δισ. Δολάρια, κατά κεφαλήν ΑΕΠ: 879,19 δολάρια, ρυθμός αύξησης του ΑΕΠ: 7% Ποσοστό πληθωρισμού: 5,17% Εργατικό δυναμικό: 80% στον αγροτικό τομέα και 20% υπηρεσίες και βιομηχανία.

ΤΟΜΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ

Η υποβάθμιση του εδάφους, η αποψίλωση των δασών, η απερήμωση, οι ξηρασίες και η καταστροφή των κοραλλιογενών υφάλων είναι οι κύριες περιβαλλοντικές ανησυχίες του έθνους.

Το HIV / AIDS, με 1,4 εκατομμύρια περιπτώσεις στην Τανζανία, αποτελεί σοβαρό πρόβλημα υγείας. Με 1 γιατρό ανά 5.000 άτομα, το προσδόκιμο ζωής είναι 65,49 έτη για άνδρες και γυναίκες. Οι εξωτερικές δωρεές βοήθησαν στη χρηματοδότηση μεγάλου μέρους της προόδου που σημειώθηκε στις υπηρεσίες για τον άνθρωπο.

Για δεκαετίες, η Τανζανία βρίσκεται είτε στην κορυφή του καταλόγου των αφρικανικών κρατών είτε στην κατά κεφαλήν λήψη διεθνούς βοήθειας.tanzania goverment

Γεωγραφική περιοχή: 363.950 τετραγωνικά μίλια
Πρωτεύουσα: Dodoma (πληθυσμός 2.084 εκατομμύρια)
Περιβαλλοντικές ανησυχίες: υποβάθμιση του εδάφους, αποδάσωση, απερήμωση, καταστροφή κοραλλιογενών υφάλων και θαλάσσιο περιβάλλον. Γ
εωγραφικά χαρακτηριστικά: πεδιάδες κατά μήκος της ακτής. κεντρικό οροπέδιο. υψίπεδα στο βορρά και το νότο
Κλίμα: τροπικά έως εύκρατα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΑΝΖΑΝΙΑ
Η Τανζανία είναι μια δημοκρατία που έγινε ανεξάρτητη στις 9 Δεκεμβρίου 1961. Ο Πρόεδρος Τζον Μαγκούφλι είναι ο αρχηγός του κράτους. Η καθολική ψηφοφορία επιτυγχάνεται σε ηλικία 18 ετών.

tanzania safariΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Φυσικοί πόροι: υδροηλεκτρική ενέργεια, κασσίτερος, φωσφορικά άλατα, σιδηρομεταλλεύματα, διαμάντια, πολύτιμοι λίθοι, χρυσός, φυσικό αέριο, νικέλιο Γεωργία: καφές, σιζάλ, τia, βαμβάκι, pyrenthurm, κάσιους, καπνός, μεταποίηση, εξόρυξη, διύλιση πετρελαίου, παπούτσια, τσιμέντο, υφάσματα, προϊόντα ξύλου, λίπασμα, αλάτι.
Εξαγωγές: 4,74 δισ. Δολάρια
Εισαγωγές: 7,85 δισ. Δολάρια