ΜΟΣΧΑ - Κεντρο Επικοινωνιας & Εμποριου

MoscowLOGO1

 

 Ο Μόνιμος Εκθεσιακός Πολυχώρος Ελληνικών Προϊόντων στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Μόσχας είναι πλέον γεγονός!

Επισκόπηση

Το Κέντρο Επικοινωνίας & Εμπορίου ανέβασε τα ρολά για να συστήσει τα εκλεκτά προϊόντα Ελληνικής γης στο ρωσικό κοινό.

Μια πολυμορφική πλατφόρμα εμπορίου και ενημέρωσης με την υποστήριξη του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, ελληνικών και ρωσικών εμπορικών και κρατικών φορέων, που απευθύνεται στις αλυσίδες κεντρικών και περιφερειακών σούπερ μάρκετ αλλά και στους χονδρεμπόρους, είναι πλέον πραγματικότητα!!

Moscow2Πολλές ελληνικές επιχειρήσεις προσπάθησαν να κατακτήσουν την ρωσική αγορά στο παρελθόν, χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα. Η μεγάλη και πολλά υποσχόμενη αγορά γινόταν πολλές φορές απροσπέλαστη και αφιλόξενη και οι φιλοδοξίες έπεφταν στο κενό. Οι εκθέσεις δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, κυρίως λόγω έλλειψης της γνώσης της νέας, μεγάλης αγοράς, αλλά και της κατάλληλης υποστήριξης. Έτσι, ελάχιστες εμπορικές συμφωνίες έφταναν μέχρι το τέλος.

Όλα αυτά όμως, ανήκουν στο παρελθόν!!

Moscow1Το Κέντρο Επικοινωνίας & Εμπορίου, διαθέτοντας τεράστια εμπειρία πολυετούς συνεργασίας τόσο με τις αλυσίδες λιανικού εμπορίου όσο και με χονδρεμπόρους, γνώστης και λάτρης των ελληνικών προϊόντων αλλά και θερμός υποστηρικτής του μεσογειακού τρόπου ζωής και διατροφής, θα σας βοηθήσει να κάνετε σωστά - και κυρίως στοχευμένα - βήματα στην ρωσική αγορά, που διψάει για τέτοιου είδους καινοτομίες.

Σε μια αίθουσα μέσα στον κεντρικό εκθεσιακό χώρο και με φροντίδα των υψηλά καταρτισμένων υπάλληλων μας, τα προϊόντα σας, γέννημα ελληνικής γης, θα συστήνονται σε όλους τους ενδιαφερόμενους μέσω θεματικών παρουσιάσεων, ενημερωτικών σεμιναρίων, γευστικών δοκιμών και masterclass. Τα προϊόντα θα διατίθενται απευθείας στο λιανικό εμπόριο από τα ράφια του ιδίου εκθεσιακού κέντρου και των συνεργαζόμενων σημείων λιανικής και χοντρικής πώλησης, μέσω εμπορικών εκπροσώπων στις τοπικές και περιφερειακές αλυσίδες λιανικής πώλησης.

Moscow3

Επιπλέον, θα διεξάγονται τακτικά ποικίλες εκδηλώσεις κοινωνικού-ενημερωτικού χαρακτήρα τόσο στο ίδιο εκθεσιακό κέντρο όσο και έξω απ’ αυτό, σε κλαδικά μπαζάρ και εκθέσεις, κλασικές γευστικές δοκιμές, εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, ενημερωτικές ημερίδες με συμμετοχή γνωστών προσώπων της ρωσικής και ελληνικής σοουμπίζ, μαγείρων, μπάρμαν, αλλά και τον ίδιων των παραγωγών!

Αυτές, θα εξασφαλίσουν περαιτέρω διαφημιστική προβολή και θα προωθήσουν τα προϊόντα σας ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο σημείο πώλησης στη ρωσική επικράτεια.

Κατηγορίες Προϊόντων

  • Όλες οι κατηγορίες τροφίμων και ποτών της χώρας μας ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
  • Φρούτα και Ξηροί Καρποί
  • Πατάτες, Ντομάτες και άλλα λαχανικά νωπά και διατηρημένα με απλή ψύξη.
  • Λουκάνικα - Σαλάμια και παρόμοια προϊόντα από κρέας.
  • Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα
  • Έτοιμα βρώσιμα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων τυριών και άλλων με βάση φυτικά λύπη.
  • Κρέατα - Θαλασσινά - Ψάρια : Νωπά και κατεψυγμένα

Ειδικό Πακέτο Έρευνα Αγοράς " Starter Research"

Για να είναι η απόφασή σας ρεαλιστική & συνειδητή, και να αποκτήσετε μια ξεκάθαρη εικόνα της τρέχουσας κατάστασης, συστήνουμε την διεξαγωγή μιας βασικής έρευνας αγοράς για την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων σας στο ράφι για τα αντίστοιχα προϊόντα σε σημεία πώλησης της επιλογής σας ή της δικής μας πρότασης, καταγραφή δεδομένων εκείνης της στιγμής με τις τιμές και τα πλήρη στοιχεία & με ανάλογο φωτογραφικό υλικό.

Το κόστος περιλαμβάνει έρευνα αγοράς σε 22 σημεία πώλησης της Μόσχας & Αγίας Πετρούπολης διαφορετικής κλίμακας μεγέθους, με καταγραφή πλήρους εικόνας των έως 12 αντίστοιχων προϊόντων ανταγωνισμού στα ράφια, συνοδευόμενα από φωτογραφικό υλικό.

Για εκδήλωση Ενδιαφέροντος, επικοινωνηστε μαζί μας! Τηλ: 212 100 4012 και Email: [email protected]

Η Μόσχα

Moscow5Η Μόσχα είναι η πρωτεύουσα και μία από τις τρεις ομοσπονδιακές πόλεις της Ρωσίας. Είναι επίσης διοικητικό κέντρο (χωρίς να υπάγεται σε αυτήν) της Περιφέρειας Μόσχας.

Με πληθυσμό 23.576.879 κατοίκους, είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ευρώπης και η τρίτη μεγαλύτερη στον κόσμο μετά το Τόκιο και την Νέα Υόρκη. Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Μόσχοβα, παραποτάμου του Βόλγα, στο δυτικό μέρος της χώρας. Είναι απ' τα μεγαλύτερα διοικητικά, πολιτιστικά, συγκοινωνιακά και βιομηχανικά κέντρα της χώρας. Πηγή: Wikipedia

 

Αγία Πετρούπολη

 

Saint PetersburgΗ Πετρούπολη, Πόλη του Αγίου Πέτρου επί Σοβιετικής εποχής Λένινγκραντ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη και πολιτιστική πρωτεύουσα της Ρωσίας. Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αποτελεί ομοσπονδιακή πόλη και μία από τις 85 ομοσπονδιακές ενότητες στις οποίες διαιρείται διοικητικά η χώρα. Βρίσκεται στη βορειοδυτική Ρωσία και πολύ κοντά στα σύνορα με τη Φινλανδία, στο σημείο που ο ποταμός Νέβας εκβάλλει στη Βαλτική Θάλασσα. Είναι κτισμένη επάνω σε σύμπλεγμα μικρών νησιών, τα οποία χωρίζονται από φυσικά και τεχνητά κανάλια και συγκοινωνούν μεταξύ τους με γέφυρες. Με βάση τη ρωσική κρατική οργάνωση, είναι διοικητικό κέντρο του Βορειοδυτικού Ομοσπονδιακού Διαμερίσματος και έδρα του Στόλου της Βαλτικής.
Πηγή: Wikipedia

 

Επικοινωνία

Η εταιρεία μας, Κρεμλή Άννα Εκθέσεις & Εμπορικές Αποστολές είναι αντιπρόσωποι για την Ελλάδα του Κέντρο Επικοινωνίας & Εμπορίου της Μόσχας.

SIGNATUREGR

 

More in this category: « AFRIGLASS 2020 - Κένυα