PLASTICS PRINTING PACKAGING στη KENYA 2020

Η εταιρεία μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ Διαφημίσεις -Εκθέσεις αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τους διοργανωτές της εν λόγω έκθεσης, EXPOGROUP, στην Ελλάδα - με ΣΥΜΒΑΣΗ - Στις προσφορές μας χρησιμοποιούμε τον ΕΠΙΣΗΜΟ τιμοκατάλογο, όπως ισχύει σε όλες τις εκθέσεις που αντιπροσωπεύουμε. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος email: [email protected]

Ημερομηνία: 18 - 20 Νοεμβρίου 2020
Τόπος: Kenyatta International Convention Center, Nairobi

 sub logo ppp

 

 

 

 

logo1

Η Αφρική είναι μια ήπειρος γεμάτο από ευκαιρίες...
Όποιος μπει στην αγορά πρώτος θα ωφεληθεί!

AFRICAΗ Αφρικανική αγορά είναι μια νέα αναδυόμενη αγορά στον κόσμο. Οι κατασκευαστές και εξαγωγείς παγκοσμίως την βλέπουν με νέα ματιά μια και οι περισσότερες μεγάλες αγορές είναι πλέον κορεσμένες.

 

 

Οι εκθέσεις 2019-20 είναι παρακάτω:

PLASTICS PRINTING PACKAGING ETHIOPIA: 24 - 26, Φεβρουαρίου 2020 – Millenium Hall, Addis Ababa, Ethiopia
PLASTICS PRINTING PACKAGING KENYA: 18 - 20, Νοεμβρίου 2020 – Kenyatta International Conference Center, Nairobi, Kenya
PLASTICS PRINTING PACKAGING TANZANIA: 7 - 9, Νοεμβρίου 2019 – Diamond Jubilee Expo Center(DJEC), Dar es Salaam, Tanzania

Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα:https://www.expogr.com/kenyappp/aboutus.php

Σχετικά με την Έκθεση PPP Kenya 2020

bg img ppp kenya

Εκθέτες από περισσότερες από 30 χώρες που συμμετέχουν στη μεγαλύτερη έκθεση πλαστικών, τυπογραφίας και συσκευασίας της Κένυας.

Η PPPEXPO Africa είναι η μοναδική διεθνή εμπορική έκθεση αφιερωμένη στη βιομηχανία πλαστικών, τυπογραφίας και συσκευασίας σε ολόκληρη την περιοχή της Ανατολικής Αφρικής που υπόσχεται να αποτελέσει μια εξαιρετική πλατφόρμα για τη σύναψη επιχειρηματικών συναντήσεων, την επίδειξη τεχνολογιών και την άμεση επικοινωνία με τους αφρικανούς εμπόρους από την Ανατολική, & Νότια περιοχή της Αφρικής.

Η Αφρική είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές στον κόσμο και η PPPEXPO Αφρική θα προσελκύσει χιλιάδες αγοραστές και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων από όλους τους τομείς της βιομηχανίας πλαστικών, τυπογραφίας και συσκευασίας και έχει ως στόχο την προώθηση μιας άμεσης επιχειρηματικής σχέσης μεταξύ αγοραστών και πωλητών. Η Κένυα, η πύλη προς την αγορά της Ανατολικής Αφρικής, αναπτύσσεται γρήγορα σε κέντρο διανομής σε ολόκληρη την βιομηχανία της ευρύτερης περιοχής.

Εκτός από τη δική της αγορά με περίπου 33 εκατομμύριοι δυνητικούς αγοραστές, η Κένυα είναι ο μόνος διανομέας προϊόντων σε άλλες χώρες της Ανατολικής Αφρικής, όπως η Τανζανία, η Ουγκάντα, η Αιθιοπία, το Μαλάουι, η Νιγηρία, η Νότια Αφρική και αρκετές άλλες που βρίσκονται στην ανατολική ακτή της Αφρικής καλύπτοντας συνολικά 380 εκατομμύρια επιπλέον δυνητικούς αγοραστές. Έχοντας το μεγαλύτερο λιμάνι στη Μομπάσα, η χώρα είναι η μεγαλύτερη πηγή εισερχόμενων προϊόντων δια θαλάσσης, στην περιοχή της Ανατολικής Αφρικής, από τη Μέση Ανατολή, την Ινδική Υπο-ήπειρο, την Ευρώπη και την Άπω Ανατολή.

Κατηγορίες Εκθετών

Plastic Processing
Food Packaging
Paper Converting Machines
Pelletizers
Paper
Plastics Compounds
Rubber
Printing
Stationery
Mixing Equipment
Publishing & services
and much more

Προφίλ Επισκεπτών

PPP KENYA επισκόπηση 2019:
Επισκέπτες: 3,800 εμπορικοί επισκέπτες από 11 χώρες
Χώρες που αντιπροσωπεύονται: 30+ countries

The Region’s Trade Exhibition attracts top industry professionals from all over the Africa. Their Profiles includes Importers, Architects, Consultants etc.

Πληροφορίες για τη Χώρα

countryinfoΗ Κένυα είναι χώρα της Ανατολικής Αφρικής με έκταση 580.367 τ.χλμ. και πληθυσμό 47.251.000, (μέση εκτίμηση των Ηνωμένων Εθνών για το 2016[2]). Συνορεύει νοτιοδυτικά με την Τανζανία, δυτικά με την Ουγκάντα και βρέχεται από τη λίμνη Βικτόρια, βορειοδυτικά με το Νότιο Σουδάν, βόρεια με την Αιθιοπία, βορειοανατολικά και ανατολικά με την Σομαλία και νοτιοανατολικά βρέχεται από τον Ινδικό ωκεανό. Πρωτεύουσα είναι το Ναϊρόμπι.

Το κλίμα της Κένυας είναι καθαρά τροπικό με μια βροχερή και μια ξηρή εποχή και με θερμοκρασίες, τοπία και βλάστηση που παρ’ όλα αυτά ποικίλουν από περιοχή σε περιοχή. Λόγω της ύπαρξης υψιπέδων στα δυτικά και κεντρικά της χώρας, το κλίμα εκεί είναι πιο δροσερό και υγιεινό για τον άνθρωπο, και γι' αυτό και η πρωτεύουσα Ναϊρόμπι όπως και πολλές άλλες πόλεις της Κένυας, είναι χτισμένη σε υψόμετρο άνω των 1.000 μ.

Οι φυσικοί πόροι περιλαμβάνουν χρυσό, ασβεστόλιθο, ανθρακικό νάτριο, άλατα βαρίτες, φθορίτη, γρανάτες, άγρια ζώα, υδροηλεκτρική ενέργεια και ρουμπίνια.

ΓΛΩΣΣΑNairobi kenya

Η Κένυα είναι μια πολύγλωσση χώρα. Η γλώσσα Bantu Σουαχίλι και τα αγγλικά, τα οποία κληρονομούνται από την αποικιακή κυριαρχία, ομιλούνται ευρέως ως lingua franca. Χρησιμεύουν ως οι δύο επίσημες γλώσσες εργασίας. Τα αγγλικά ομιλούνται ευρέως στο εμπόριο, την εκπαίδευση και την κυβέρνηση. Υπάρχουν συνολικά 68 γλώσσες που ομιλούνται στην Κένυα.Nairobi kenya

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ο γιος του ιδρυτού προέδρου της Κένυας, Uhuru Kenyatta, ανέλαβε το μανδύα του πατέρα του να γίνει αρχηγός κράτους τον Απρίλιο του 2013.
Ο κ. Kenyatta, ο οποίος ταξινομείται από τον Forbes ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Κένυα, γεννήθηκε το 1961 λίγο μετά την απελευθέρωση του πατέρα του Jomo Kenyatta από φυλάκιση 10 ετών από βρετανικές αποικιακές δυνάμεις και δύο χρόνια πριν την ανεξαρτησία της Κένυας.

Εκπαιδεύτηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες στο ελίτ του Αmherst College, όπου σπούδασε πολιτικές επιστήμες και οικονομικά, θεωρείται ως ο κορυφαίος πολιτικός ηγέτης της μεγαλύτερης φυλής της Κένυας, του Kikuyu, που αποτελεί περίπου το 17% του πληθυσμού.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Κένυα είναι η μεγαλύτερη και πιο προηγμένη οικονομία στην ανατολική και κεντρική Αφρική και έχει μια πλούσια αστική μειονότητα, έχει δείκτη ανθρώπινης ανάπτυξης (HDI) 0.519, κατατάσσοντας 145 από τους 186 στον κόσμο. Το 2017, η Κένυα κατέλαβε την 92η θέση στην αξιολόγηση για την ευκολία διεκπεραίωσης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Παγκώσμιας Τράπεζας, από το 113ο το 2016 (ανάμεσα σε 190 χώρες). Η Κένυα χαρακτηρίζεται συνήθως ως μεθοριακά εμπορικά αναδυόμενη αγορά.Kenya government

Η κυβέρνηση της Κένυας είναι γενικά φιλική προς τις επενδύσεις και έχει θεσπίσει αρκετές μεταρρυθμίσεις για την απλούστευση τόσο των ξένων όσο και των τοπικών επενδύσεων, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας μιας ζώνης επεξεργασίας εξαγωγών. Η ζώνη επεξεργασίας των εξαγωγών αναμένεται να αναπτυχθεί ταχέως μέσω εισροών άμεσων ξένων επενδύσεων. Ένα ολοένα και σημαντικότερο μέρος των ξένων εισροών της Κένυας είναι εμβάσματα από αλλοδαπούς Κένυους που εργάζονται στις ΗΠΑ, τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την Ασία. Σε σύγκριση με τους γείτονές της, η Κένυα διαθέτει καλά αναπτυγμένες κοινωνικές και φυσικές υποδομές.

Το όραμα 2030 της Κένυας για το μέλλον είναι να δημιουργηθεί ένα ευημερούν και παγκοσμίως ανταγωνιστικό έθνος με υψηλή ποιότητα ζωής. Για το σκοπό αυτό, στοχεύει στη μετατροπή της βιομηχανίας της Κένυας καθ 'όλη τη διάρκεια διατηρώντας ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον. Το όραμα χωρίζεται σε τρεις διαφορετικούς πυλώνες: οικονομική, κοινωνική και πολιτική διακυβέρνηση.

Νόμισμα: Σελινδίες Κατά κεφαλήν ΑΕΠ: $ 1.455 ΑΕΠ: 70,53 δισεκατομμύρια δολάρια Αύξηση του ΑΕΠ: 5,8% Ποσοστό πληθωρισμού: 7,6% Εργατικό δυναμικό: 75-80% γεωργία.

ΓΕΩΓΡΑΦΙΑkenya safari

Περιοχή: 224.900 τετραγωνικά μίλια
Πρωτεύουσα: Ναϊρόμπι (pop 2,343,000) Περιβαλλοντικές ανησυχίες: ρύπανση των υδάτων; αποψίλωση των δασών; διάβρωση του εδάφους; λαθροθηρία · Υπερυψωμένο νερό-υάκινθος στη Λίμνη Βικτώρια
Γεωγραφικά χαρακτηριστικά: χαμηλές πεδιάδες που ανεβαίνουν στα κεντρικά υψίπεδα διαχωρίζονται από την κοιλάδα της μεγάλης κοιλάδας με γόνιμο οροπέδιο στη δύση
Κλίμα: τροπικό προς ξηρό

ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ

Ο συνολικός του πληθυσμός εκτιμάται σε 47 εκατομμύρια από το 2017. Ο πληθυσμός της Κένυας ισοδυναμεί με το 0,66% του συνολικού παγκόσμιου πληθυσμού. Η μέση ηλικία στην Κένυα είναι 19,2 χρόνια. Η Κένυα κατατάσσεται στον αριθμό 28 στον κατάλογο των χωρών (και των εξαρτήσεων) από τον πληθυσμό.

ΚΕΝΥΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Η Κένυα είναι η πιο ανεπτυγμένη βιομηχανική χώρα στην περιοχή των Μεγάλων Λιμνών της Αφρικής, ενώ η παραγωγή εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει το 14% του ΑΕΠ. Η βιομηχανική δραστηριότητα, συγκεντρωμένη γύρω από τα τρία μεγαλύτερα αστικά κέντρα, το Ναϊρόμπι, τη Μομπάσα και την Κισούμ, κυριαρχείται από βιομηχανίες επεξεργασίας τροφίμων όπως η φρεζάρισμα σιτηρών, η παραγωγή μπύρας και η θραύση ζαχαροκάλαμου και η κατασκευή καταναλωτικών αγαθών.

Πληροφορίες για την αγορά της Κένυα
Η δύναμη της τουριστικής βιομηχανίας, σε συνδυασμό με τα χρόνια της ανάπτυξης στον τομέα της μεταποίησης και των υπηρεσιών έκανε την Κένυα, ιδιαίτερα η πρωτεύουσα Ναϊρόμπι, το εμπορικό κέντρο της Ανατολικής Αφρικής.

Επισκόπηση PLASTICS PRINTING PACKAGING KENYA:

Επισκέπτες: 3800+ επαγγελματίες επισκέπτες από 11 χώρες (2019)
Χώρες που συμμετέχουν: 30 countries

 

 

Media