PLASTICS PRINTING PACKAGING στην ΑΙΘΙΟΠΙΑ 2020

Ημερομηνία: 24 - 26 Φεβρουαρίου 2020
Τόπος: Millenium Hall, Addis Ababa, Ethiopia

sub logo ppp ethiopia

 

 

 

 

logo1

Η Αφρική είναι μια ήπειρος γεμάτο από ευκαιρίες...
Όποιος μπει στην αγορά πρώτος θα ωφεληθεί!

AFRICA Η εταιρεία μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ Διαφημίσεις -Εκθέσεις αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τους διοργανωτές της εν λόγω έκθεσης, EXPOGROUP, στην Ελλάδα - με ΣΥΜΒΑΣΗ - Στις προσφορές μας χρησιμοποιούμε τον ΕΠΙΣΗΜΟ τιμοκατάλογο, όπως ισχύει σε όλες τις εκθέσεις που αντιπροσωπεύουμε. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος email: [email protected]

Η Αφρικανική αγορά είναι μια νέα αναδυόμενη αγορά στον κόσμο. Οι κατασκευαστές και εξαγωγείς παγκοσμίως την βλέπουν με νέα ματιά μια και οι περισσότερες μεγάλες αγορές είναι πλέον κορεσμένες.

 

Οι εκθέσεις του 2020 είναι παρακάτω:

PLASTICS PRINTING PACKAGING ETHIOPIA: February 24 - 26, 2020 – Millenium Hall, Addis Ababa, Ethiopia
PLASTICS PRINTING PACKAGING KENYA: November 18 - 20, 2020 – Kenyatta International Conference Center, Nairobi, Kenya

Πληροφορίες : https://expogr.com/ethiopia/pppexpo/aboutus.php

Έκθεση PLASTICS PRINTING PACKAGING Αιθιοπία 2020

ppp ethiopia l

Η Αιθιοπία ήταν η ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομία της Αφρικής το 2015 και γνώρισε διψήφια οικονομική ανάπτυξη κάθε χρόνο, για την τελευταία δεκαετία. Με την κυβέρνηση να πιέζει ενεργά για εκβιομηχάνιση με ιδιαίτερη έμφαση στον μεταποιητικό τομέα, υπάρχει τεράστιο χάσμα μεταξύ προσφοράς και ζήτησης, ιδίως στους κλάδους των πλαστικών, της εκτύπωσης και της συσκευασίας.

Η κυβέρνηση της Αιθιοπίας προσφέρει κίνητρα όπως η απαλλαγή από φόρους στις εισαγωγές μηχανημάτων και απαλλαγή από τους εξαγωγικούς δασμούς για την προώθηση επενδύσεων στη γεωργική μεταποίηση, ένας από τους σημαντικούς τομείς της με τεράστιο δυναμικό προστιθέμενης αξίας στον τομέα της γεωργίας, που συμβάλλει στο 40% ΑΕΠ. Με τη βιομηχανία μεταποίησης γεωργικών προϊόντων να αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, υπάρχει μια οξεία έλλειψη στον τομέα της συσκευασίας που βιώνει η βιομηχανία.

Η PPPEXPO ETHIOPIA στοχεύει να γεφυρώσει αυτό το κενό παρέχοντας την ιδανική πλατφόρμα για τους αγοραστές, τους πωλητές και άλλα μέλη της βιομηχανίας για να παρακολουθήσουν προϊόντα και μηχανήματα σχετικά με τον πλήρη κύκλο ζωής της βιομηχανίας από την πρώτη ύλη μέχρι την επεξεργασία, την εκτύπωση και τη συσκευασία.

ΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Millenium Hall EthiopiaΤο Εκθεσιακό Κέντρο, Millennium Hall, ιδιοκτησίας της Addis Park Management είναι ένα από τα πιο επιθυμητά εκθεσιακά κέντρα στη βορειοανατολική Αφρική. Λόγω της επιτυχημένης συμμετοχής εκδηλώσεις που λαμβάνουν μέρος εκεί, προκύπτει ότι είναι ένας από τους καλύτερους χώρους για τη διεξαγωγή των περιφερειακών και διεθνών εκθέσεων / εμπορικών εκθέσεων, συνεδριών, σεμιναρίων, ιδιωτικών εκδηλώσεων κλπ στην Αντίς Αμπέμπα. Είναι πολύ κοντά και συνεπώς εύκολα προσβάσιμο από το Διεθνές Αερολιμένα της Αντίς Αμπέμπα. Η έκταση του είναι 87.000 τ.μ. με εσωτερικό χώρο 19,000 τ.μ. διαμορφωμένο σε 5000 τ.μ. εκθεσιακό χώρο, 4 αίθουσες συνεδριάσεων, χώρους στάθμευσης, και πολλά άλλα. Ο χώρος φυλάσσεται σε 24ωρη βάση.

Κατηγορίες Έκθεσης

Plastic Processing
Food Packaging
Paper Converting Machines
Pelletizers
Paper
Plastics Compounds
Rubber
Printing
Stationery
Mixing Equipment
Publishing & services
and much more

Πληροφορίες για τη Χώρα

ETHIOPIA MAPΗ Αιθιοπία, επίσημα γνωστή ως Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Αιθιοπίας, είναι μια χώρα που βρίσκεται στο Κέρας της Αφρικής. Συνορεύει με την Ερυθραία στα βόρεια και βορειοανατολικά, το Τζιμπουτί και τη Σομαλία στα ανατολικά, το Σουδάν και το Νότιο Σουδάν προς τα δυτικά και την Κένυα προς τα νότια. Με περισσότερους από 100 εκατομμύρια κατοίκους, η Αιθιοπία είναι η πολυπληθέστερη μεσόγειος χώρα στον κόσμο, καθώς και το δεύτερο πιο πυκνοκατοικημένο έθνος στην αφρικανική ήπειρο μετά τη Νιγηρία. Καταλαμβάνει συνολική έκταση 1.100.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων (420.000 τετραγωνικά μίλια) και η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της είναι η Αντίς Αμπέμπα.

Η ΓΛΩΣΣΑ

Η Αιθιοπία είναι μια χώρα τεράστιας ποικιλομορφίας και ως εκ τούτου η Αιθιοπία έχει περισσότερες από 80 γλώσσες και πάνω από 200 διαλέκτους. Amharic ή Amharigna είναι η επίσημη γλώσσα της Αιθιοπίας, αν και η κυβέρνηση ενθαρρύνει τις τοπικές γλώσσες να διδάσκονται στα σχολεία. Οι γλώσσες εργασίας των εθνικών / περιφερειακών κυβερνήσεων ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις περιφέρειες. Άλλες κύριες γλώσσες είναι η Oromigna και η Tigrigna. Τα αγγλικά, τα γαλλικά, τα ιταλικά και τα αραβικά μιλιούνται επίσης ευρέως.Ethiopia country

ΑΙΘΙΟΠΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η Αιθιοπία ενέκρινε ένα νέο σύνταγμα που ίδρυσε την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Αιθιοπίας (FDRE) το 1995. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για την εθνική άμυνα, τις εξωτερικές σχέσεις και τη γενική πολιτική κοινού ενδιαφέροντος και οφέλους. Το ομοσπονδιακό κράτος αποτελείται από εννέα αυτόνομα κράτη που έχουν την εξουσία για αυτοδιάθεση. Το FDRE είναι διαρθρωμένο σύμφωνα με τις γραμμές του κοινοβουλίου των δύο κοινοβουλευτικών περιφερειών, ενώ το Συμβούλιο των Λαϊκών Αντιπροσώπων είναι η ανώτατη αρχή της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, ενώ το ομοσπονδιακό συμβούλιο εκπροσωπεί τα κοινά συμφέροντα των εθνών, των εθνικοτήτων και των λαών των κρατών. Τα μέλη και των δύο συμβουλίων εκλέγονται με καθολική ψηφοφορία για πενταετή θητεία.

Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΙΘΙΟΠΙΑΣ

Η αιθιοπική οικονομία κυριαρχείται από τους τομείς της γεωργίας και των υπηρεσιών, όπου το καθένα αντιπροσωπεύει περίπου το 45% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος (ΑΕΠ), αφήνοντας μόνο περίπου 10% για τη βιομηχανία, εκ των οποίων η παραγωγή αντιπροσωπεύει περίπου 6-7%.

Ethiopia govermentΟι εξαγωγές είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένες, με τον καφέ να αντιπροσωπεύει περισσότερο από το 60% του συνόλου. Επιπλέον, η Αιθιοπία δύσκολα θα μπορούσε να βρεθεί στη διεθνή αγορά για τις μεταποιητικές εξαγωγές, έχοντας ένα βιομηχανικό μερίδιο εξαγωγής πολύ λιγότερο από το ήδη μικροσκοπικό διάμεσο για την Αφρική. Η περιορισμένη αλλαγή στη δομή της οικονομίας, ιδίως όσον αφορά τη μεταποίηση, εξηγείται εν μέρει από τα χαμηλά επίπεδα επενδυτικών ροών και την υποτονική ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέα, η οποία ήταν πολύ μικρή για να επηρεάσει το ιστορικό χαμηλό της μερίδιο στις βιομηχανίες υψηλής έντασης εργατικού δυναμικού.

Νόμισμα: birr, ΑΕΠ: 144,6 δισεκατομμύρια δολάρια, 10,3% ανάπτυξη, 10,2% πενταετής σύνθετη ετήσια ανάπτυξη, 1,589 δολάρια ανά κάτοικο, πληθωρισμός (CPI): 7,4% , 83,9% των εξαγωγών και 80% του εργατικού δυναμικού το 2006/2007, σε σύγκριση με 44,9%, 76,9% και 80% το 2002/2003, ενώ η γεωργία παραμένει ο σημαντικότερος κλάδος της Αιθιοπίας.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΙΘΙΟΠΙΑΣ

Η Αιθιοπία επιβεβαίωσε την ανεξαρτησία της από την Ιταλία μετά τη νίκη της στη μάχη της Adowa το 1896 και διατήρησε την ανεξαρτησία της μέσω ισχυρών ηγετών και βασικών συμμαχιών με άλλες ευρωπαϊκές δυνάμεις. Παρ 'όλα αυτά, η Αιθιοπία αποικίστηκε πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο από τις ιταλικές δυνάμεις το 1936 και δεν απελευθερώθηκε μέχρι τη δεκαετία του 1940.Ethiopia safari

ΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Φυσικοί πόροι: χρυσός. πλατίνα; χαλκός; ποτάσσα; φυσικό αέριο; υδροηλεκτρική ενέργεια Γεωργία: αραβόσιτος; ζαχαρόχορτο; σιτάρι; teff; κτηνοτροφία και γαλακτοκομικά προϊόντα Βιομηχανία: μικρής κλίμακας καταναλωτικά αγαθά.
Εξαγωγές: 3.163 δισ. Δολάρια.
Εισαγωγές: 15,87 δισ. Δολάρια.

 

Media