SOLAREXPO AFRICA 2020 - Αιθιοπία

Ημερομηνίες: 24 - 26 Φεβρουαρίου 2020

Τόπος: Millenium Hall, Addis Ababa, Ethiopia

SOLAREXPO ETHIOPIA

logo1

Η Αφρική είναι μια ήπειρος γεμάτο από ευκαιρίες...
Όποιος μπει στην αγορά πρώτος θα ωφεληθεί!

AFRICA

Η εταιρεία μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ Διαφημίσεις -Εκθέσεις αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τους διοργανωτές της εν λόγω έκθεσης, EXPOGROUP, στην Ελλάδα - με ΣΥΜΒΑΣΗ - Στις προσφορές μας χρησιμοποιούμε τον ΕΠΙΣΗΜΟ τιμοκατάλογο, όπως ισχύει σε όλες τις εκθέσεις που αντιπροσωπεύουμε. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος email: [email protected]

Η Αφρικανική αγορά είναι μια νέα αναδυόμενη αγορά στον κόσμο. Οι κατασκευαστές και εξαγωγείς παγκοσμίως την βλέπουν με νέα ματιά μια και οι περισσότερες μεγάλες αγορές είναι πλέον κορεσμένες.

 

Οι Εκθέσεις του 2020-21 έχουν ως εξής:

SOLAREXPO ETHIOPIA: 24 - 26 Φεβρουαρίου 2020 - Millenium Hall, Αντίς Αμπέμπα, Αιθιοπία
SOLAREXPO RWANDA: 20 – 22 Μαϊου 2021- Συνεδριακό Κέντρο Kigali, Κιγκάλι, Ρουάντα
SOLAREXPO TANZANIA: 16 - 18 Σεπτεμβρίου 2020 - Diamond Jubilee Expo Center, Νταρ Ες Σαλαάμ, Τανζανία
SOLAREXPO KENYA: 13 - 15 Αυγούστου 2020 - Diamond Jubilee Expo Center, Νταρ Ες Σαλαάμ, Τανζανία

Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα: https://expogr.com/ethiopia/solarexpo/

Σχετικά με την Έκθεση Solarexpo Αιθιοπία 2020

bg img

 Solar Africa - Solar Exhibition In Ethiopia

Η συντριπτική ανταπόκριση της Ηλιακής Βιομηχανίας ενθάρρυνε την Expogroup να ξεκινήσει την "SOLAR AFRICA" και μετά από επιτυχημένες εκδόσεις στην Κένυα και την Τανζανία η "SOLAR AFRICA" είναι έτοιμη να βγει στην αγορά της Αιθιοπίας.

Η "SOLAR AFRICA" στην Αιθιοπία θα διεξαχθεί ταυτόχρονα με την Power & Energy Africa από τις 24 έως τις 26 Φεβρουαρίου 2020.

Η περιοχή προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες σε προμηθευτές σε όλο τον κόσμο, έχοντας μεταξύ των ισχυρότερων ηλιακών πόρων στον κόσμο. Συγκεκριμένα, η περιοχή προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες για συστήματα συμπυκνωμένης ηλιακής ενέργειας (CSP) και συγκεντρωμένα φωτοβολταϊκά (CPV).

Οι ηλιακές φωτοβολταϊκές τεχνολογίες προωθούνται για την αντικατάσταση των ηλεκτρικών αναγκών με φωτισμό καυσίμου και εκτός δικτύου. Η Αιθιοπία διαθέτει περίπου 5 MW ηλιακής ενέργειας εκτός δικτύου. Σχεδόν όλη η ισχύουσα ηλιακή ενέργεια χρησιμοποιείται για τις τηλεπικοινωνίες. Άλλες χρήσεις περιλαμβάνουν τις αντλίες του χωριού, την υγειονομική περίθαλψη και τον σχολικό φωτισμό. Μια τρέχουσα κυβερνητική πρωτοβουλία σχεδιάζει να φέρει ηλιακή ενέργεια σε 150.000 νοικοκυριά. Η πρώτη φάση περιλαμβάνει 1 MW πινάκων. Η πρώτη μεγάλη εγκατάσταση ηλιακής ενέργειας ήταν μια ηλεκτρική εγκατάσταση χωρητικότητας 10 kW το 1985, η οποία επεκτάθηκε στα 30 kW το 1989. Ένα εργοστάσιο συναρμολόγησης ηλιακών συλλεκτών άνοιξε στην Αντίς Αμπέμπα στις αρχές του 2013 ικανό να παράγει 20 MW πίνακα ανά έτος.

Πολλές αφρικανικές χώρες διερευνούν επί του παρόντος τη χρήση ηλιακής και άλλης ανανεώσιμης ενέργειας, με την Αιθιοπία να είναι μια ισχυρή αγορά για την ηλιακή βιομηχανία και επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του ίδιου. Η κυβέρνηση υποστηρίζει επίσης, επιτρέποντας στα ηλιακά προϊόντα να εισέλθουν στη χώρα χωρίς δασμούς.

Το Εκθεσιακό Κέντρο

Millenium Hall EthiopiaΤο Εκθεσιακό Κέντρο, Millennium Hall, ιδιοκτησίας της Addis Park Management είναι ένα από τα πιο επιθυμητά εκθεσιακά κέντρα στη βορειοανατολική Αφρική. Λόγω της επιτυχημένης συμμετοχής εκδηλώσεις που λαμβάνουν μέρος εκεί, προκύπτει ότι είναι ένας από τους καλύτερους χώρους για τη διεξαγωγή των περιφερειακών και διεθνών εκθέσεων / εμπορικών εκθέσεων, συνέδριων, σεμιναρίων, ιδιωτικών εκδηλώσεων κλπ στην Αντίς Αμπέμπα. Είναι πολύ κοντά και συνεπώς εύκολα προσβάσιμο από το Διεθνές Αερολιμένα της Αντίς Αμπέμπα. Η έκταση του είναι 87.000 τ.μ. με εσωτερικό χώρο 19,000 τ.μ. διαμορφωμένο σε 5000 τ.μ. εκθεσιακό χώρο, 4 αίθουσες συνεδριάσεων, χώρους στάθμευσης, και πολλά άλλα. Ο χώρος φυλάσσεται σε 24ωρη βάση.

Κατηγορίες Εκθετών

PV DC Combiner Boxes
Battery Distributors
Solar PV Modules
EVAd Badsheet
Solar Batteries
Solar Panels
Solar Inverter
UPS
Charge Controllers
Water Pump Controllers
LED Lighting
Solar Systems


Πληροφορίες για τη Χώρα

ETHIOPIA MAPΗ Αιθιοπία, επίσημα γνωστή ως Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Αιθιοπίας, είναι μια χώρα που βρίσκεται στο Κέρας της Αφρικής. Συνορεύει με την Ερυθραία στα βόρεια και βορειοανατολικά, το Τζιμπουτί και τη Σομαλία στα ανατολικά, το Σουδάν και το Νότιο Σουδάν προς τα δυτικά και την Κένυα προς τα νότια. Με περισσότερους από 100 εκατομμύρια κατοίκους, η Αιθιοπία είναι η πολυπληθέστερη μεσόγειος χώρα στον κόσμο, καθώς και το δεύτερο πιο πυκνοκατοικημένο έθνος στην αφρικανική ήπειρο μετά τη Νιγηρία. Καταλαμβάνει συνολική έκταση 1.100.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων (420.000 τετραγωνικά μίλια) και η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της είναι η Αντίς Αμπέμπα.

Η ΓΛΩΣΣΑ

Η Αιθιοπία είναι μια χώρα τεράστιας ποικιλομορφίας και ως εκ τούτου η Αιθιοπία έχει περισσότερες από 80 γλώσσες και πάνω από 200 διαλέκτους. Amharic ή Amharigna είναι η επίσημη γλώσσα της Αιθιοπίας, αν και η κυβέρνηση ενθαρρύνει τις τοπικές γλώσσες να διδάσκονται στα σχολεία. Οι γλώσσες εργασίας των εθνικών / περιφερειακών κυβερνήσεων ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις περιφέρειες. Άλλες κύριες γλώσσες είναι η Oromigna και η Tigrigna. Τα αγγλικά, τα γαλλικά, τα ιταλικά και τα αραβικά μιλιούνται επίσης ευρέως.Ethiopia country

ΑΙΘΙΟΠΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η Αιθιοπία ενέκρινε ένα νέο σύνταγμα που ίδρυσε την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Αιθιοπίας (FDRE) το 1995. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για την εθνική άμυνα, τις εξωτερικές σχέσεις και τη γενική πολιτική κοινού ενδιαφέροντος και οφέλους. Το ομοσπονδιακό κράτος αποτελείται από εννέα αυτόνομα κράτη που έχουν την εξουσία για αυτοδιάθεση. Το FDRE είναι διαρθρωμένο σύμφωνα με τις γραμμές του κοινοβουλίου των δύο κοινοβουλευτικών περιφερειών, ενώ το Συμβούλιο των Λαϊκών Αντιπροσώπων είναι η ανώτατη αρχή της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, ενώ το ομοσπονδιακό συμβούλιο εκπροσωπεί τα κοινά συμφέροντα των εθνών, των εθνικοτήτων και των λαών των κρατών. Τα μέλη και των δύο συμβουλίων εκλέγονται με καθολική ψηφοφορία για πενταετή θητεία.

Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΙΘΙΟΠΙΑΣ

Η αιθιοπική οικονομία κυριαρχείται από τους τομείς της γεωργίας και των υπηρεσιών, όπου το καθένα αντιπροσωπεύει περίπου το 45% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος (ΑΕΠ), αφήνοντας μόνο περίπου 10% για τη βιομηχανία, εκ των οποίων η παραγωγή αντιπροσωπεύει περίπου 6-7%.

Ethiopia govermentΟι εξαγωγές είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένες, με τον καφέ να αντιπροσωπεύει περισσότερο από το 60% του συνόλου. Επιπλέον, η Αιθιοπία δύσκολα θα μπορούσε να βρεθεί στη διεθνή αγορά για τις μεταποιητικές εξαγωγές, έχοντας ένα βιομηχανικό μερίδιο εξαγωγής πολύ λιγότερο από το ήδη μικροσκοπικό διάμεσο για την Αφρική. Η περιορισμένη αλλαγή στη δομή της οικονομίας, ιδίως όσον αφορά τη μεταποίηση, εξηγείται εν μέρει από τα χαμηλά επίπεδα επενδυτικών ροών και την υποτονική ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέα, η οποία ήταν πολύ μικρή για να επηρεάσει το ιστορικώς χαμηλό της μερίδιο στις βιομηχανίες υψηλής έντασης εργατικού δυναμικού.

Νόμισμα: birr, ΑΕΠ: 144,6 δισεκατομμύρια δολάρια, 10,3% ανάπτυξη, 10,2% πενταετής σύνθετη ετήσια ανάπτυξη, 1,589 δολάρια ανά κάτοικο, πληθωρισμός (CPI): 7,4% , 83,9% των εξαγωγών και 80% του εργατικού δυναμικού το 2006/2007, σε σύγκριση με 44,9%, 76,9% και 80% το 2002/2003, ενώ η γεωργία παραμένει ο σημαντικότερος κλάδος της Αιθιοπίας.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΙΘΙΟΠΙΑΣ
Η Αιθιοπία επιβεβαίωσε την ανεξαρτησία της από την Ιταλία μετά τη νίκη της στη μάχη της Adowa το 1896 και διατήρησε την ανεξαρτησία της μέσω ισχυρών ηγετών και βασικών συμμαχιών με άλλες ευρωπαϊκές δυνάμεις. Παρ 'όλα αυτά, η Αιθιοπία αποικίστηκε πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο από τις ιταλικές δυνάμεις το 1936 και δεν απελευθερώθηκε μέχρι τη δεκαετία του 1940.Ethiopia safari

ΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
Φυσικοί πόροι: χρυσός. πλατίνα; χαλκός; ποτάσσα; φυσικό αέριο; υδροηλεκτρική ενέργεια Γεωργία: αραβόσιτος; ζαχαρόχορτο; σιτάρι; teff; κτηνοτροφία και γαλακτοκομικά προϊόντα Βιομηχανία: μικρής κλίμακας καταναλωτικά αγαθά.
Εξαγωγές: 3.163 δισ. Δολάρια.
Εισαγωγές: 15,87 δισ. Δολάρια.

 

Media