Αντιπρόσωποι Εκθέσεων

Το γραφείο μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ & Συνεργάτες...

Το γραφείο μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ & Συνεργάτες ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό τη παροχή υπηρεσιών σε θέματα διοργάνωσης εκθέσεων με ειδίκευση στο εξωτερικό, τη προβολή προϊόντων, εκτυπώσεις διαφημιστικών εταιρικών πολύγλωσσων εντύπων, διοργάνωση συνεδρίων και B2B συναντήσεων παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για την εξαγωγή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Εκπροσωπούμε εκθέσεις ειδικά στον τομέα οικοδομικής βιομηχανίας στο εξωτερικό. Πρόσφατα συνάψαμε νέες συνεργασίες για το 2018, αντιπροσωπεύοντας την εκθέση οικοδομικής βιομηχανίας της Ινδίας - WorldBuild India 2018 της ITE Eurasian Exhibitons FZ LLC, την Έκθεση IndoBuildTech 2018 στην Ινδονησία, της ITE Build & Interiors (που εδρεύουν στο Λονδίνο), την Θεματική Έκθεση Windows-Doors-Glass 2018 στην Τουρκία, της TUYAP (που εδρεύουν στην Κωνσταντινούπολη), την Έκθεση HORECA 2018 Αλβανίας με διοργανωτής την Event Market Ltd.

 Indobuildtech -7EVENT MARKET LOGOWorldBuild India logoIndobuildtech 6

Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των διοργανωτών της μεγαλύτερης έκθεσης οικοδομικής βιομηχανίας, YEM FUARCILIK AS στην Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη και Άγκυρα (Yapi Turkeybuild) καθώς και της TUYAP που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη. Έχουμε συσσωρεύσει μια σημαντική βάση δεδομένων για Εκθέσεις Οικοδομικής Βιομηχανίας στην Τουρκία.

YEM-Fuar-Exhibitions-Logo-4CTUYAPLOGO

Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των διοργανωτών της μεγαλύτερης έκθεσης οικοδομικής βιομηχανίας στην Αφρική, EXPOGROUP που διοργανώνουν την Buildexpo Africa 2018 στη Κένυα, Τανζανία, Αιθιοπία και Ρουάντα

AFRICAbuildexpo kenya 2018

Οργανώνουμε Επιχειρηματικές Αποστολές ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ και σας δίνουμε την δυνατότητα να βρείτε νέες ευκαιρίες αγορών χονδρικής με πολύ μεγάλη ποικιλία και χαμηλό κόστος.

Οργανώνουμε ακόμα Επιχειρηματικές Αποστολές Ελλήνων ΕΚΘΕΤΩΝ σε ειδικά επιλεγμένες εκθέσεις για να προβάλλουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους και να ανοίξουν τους ορίζοντες σε νέους ενδιαφερόμενους πελάτες από όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Άπο Ανατολή.

Η εμπειρία μας από τις εκθέσεις και οι γνωριμίες στον επιχειρηματικό κόσμο, μας δίνουν τη δυνατότητα να ισχυριστούμε ότι μπορούμε να σας φέρουμε σε επαφή με  επιχειρηματίες του εξωτερικού για την διεύρυνση των επαγγελματικών σας συναλλαγών (εισαγωγές - εξαγωγές).

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θέλετε και θα χαρούμε πολύ, εάν μπορέσουμε δια ζώσης να μιλήσουμε, στο γραφείο σας ή στο δικό μας, για όλα τα παραπάνω και τις δυνατότητες εμπορικών συναλλαγών με τη γειτονική μας χώρα.

 

Αναζητούμε ευκαιρίες και ανοίγουμε δρόμους για περισσότερα κέρδη στην επιχείρησή σας. Γνωρίστε νέους παραγωγούς και ανακαλύψτε νέους προμηθευτές και αγοραστές.

 SIGNATURE - GR