Διαφημιστικές Υπηρεσίες

Αγαπητοί μας φίλοι,

Σας καλωσορίζω στον ιστότοπο της εταιρείας μας!

Η εταιρεία μας φιλοδοξεί να γίνει το μέσo που θα δίνει λύσεις στις διαφημιστικές σας ανάγκες, προσφέροντας δημιουργικές αλλά και οικονομικές λύσεις.

Ισχυριζόμαστε ότι μπορούμε να σας δώσουμε λύσεις γιατί:

Έχουμε την 8χρονη εμπειρία του “Διαφημιζόμενου”. Έχοντας εργασθεί στην Πρόκτερ & Γκάμπλ Ελλάς, ως Διευθύντρια Μάρκετιγκ για προϊόντα πρώτης γραμμής, εκτός από την πολύ πλούσια εμπειρία στο χώρο του μάρκετιγκ, έμαθα να συνεργάζομαι με διαφημιστικές εταιρείες αξιοποιώντας τη δημιουργικότητά τους για να "βγαίνει" το καλύτερο για την εμπορική επιτυχία των υπό την επίβλεψή μας προϊόντων. 

Έχουμε την εμπειρία του “Διαφημιστή” και μάλιστα εμπειρία πάνω από 20 χρόνων! Σε όλη αυτή την εικοσαετία εργαζόμαστε πάντα για το αρτιότερο αποτέλεσμα, δυναμώναμε από τις δυσκολίες, γοητευόμαστε από τις δυνατότητες και μαθαίναμε να αντιμετωπίζουμε τη δουλειά μας ως μια μορφή τέχνης με πρακτικούς όμως σκοπούς.

Όμως δεν είναι μόνο αυτά.

Είναι και οι τιμές μας. Οι τιμές μας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές όπως θα δείτε από τις προσφορές μας, τις γενικές τυποποιημένες ή αυτήν που θα δώσουμε για τις δικές σας ανάγκες, .

Έχουμε βάλει δείκτες για να αξιολογούμε τη δουλειά μας:

  • Ποιότητα στα παρεχόμενα προϊόντα.
  • Ταχύτητα στην παραγωγή και παράδοση και
  • Οικονομικές τιμές. 

Οι δείκτες αυτοί όπως βλέπετε έχουν στο επίκέντρο την δική σας εξυπηρέτηση.

Γι᾽ αυτό δοκιμάστε μας!

Δώστε μας την ευκαιρία να συνεργαστούμε και να είσαστε βέβαιοι ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να σας κερδίσουμε. Στο τέλος θα είσαστε κερδισμένοι κι εσείς κι εμείς.

Στη διάθεσή σας

Άννα Κρεμλή