ΜΟΣΧΑ - Κεντρο Επικοινωνιας & Εμποριου

ΜΟΣΧΑ: Μόνιμος Εκθεσιακός Πολυχώρος Ελληνικών Προϊόντων

Επισκόπηση

Το Κέντρο Επικοινωνίας & Εμπορίου ανέβασε τα ρολά για να συστήσει τα εκλεκτά προϊόντα Ελληνικής γης στο ρωσικό κοινό.

Μια πολυμορφική πλατφόρμα εμπορίου και ενημέρωσης με την υποστήριξη του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, ελληνικών και ρωσικών εμπορικών και κρατικών φορέων, που απευθύνεται στις αλυσίδες κεντρικών και περιφερειακών σούπερ μάρκετ αλλά και στους χονδρεμπόρους, είναι πλέον πραγματικότητα!!

Το Κέντρο Επικοινωνίας & Εμπορίου, διαθέτοντας τεράστια εμπειρία πολυετούς συνεργασίας τόσο με τις αλυσίδες λιανικού εμπορίου όσο και με χονδρεμπόρους, γνώστης και λάτρης των ελληνικών προϊόντων αλλά και θερμός υποστηρικτής του μεσογειακού τρόπου ζωής και διατροφής, θα σας βοηθήσει να κάνετε σωστά - και κυρίως στοχευμένα - βήματα στην ρωσική αγορά, που διψάει για τέτοιου είδους καινοτομίες.

 

Moscow3

 

 

 

 

Επιπλέον, θα διεξάγονται τακτικά ποικίλες εκδηλώσεις κοινωνικού-ενημερωτικού χαρακτήρα τόσο στο ίδιο εκθεσιακό κέντρο όσο και έξω απ’ αυτό, σε κλαδικά μπαζάρ και εκθέσεις, κλασικές γευστικές δοκιμές, εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, ενημερωτικές ημερίδες με συμμετοχή γνωστών προσώπων της ρωσικής και ελληνικής σοουμπίζ, μαγείρων, μπάρμαν, αλλά και τον ίδιων των παραγωγών!

Αυτές, θα εξασφαλίσουν περαιτέρω διαφημιστική προβολή και θα προωθήσουν τα προϊόντα σας ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο σημείο πώλησης στη ρωσική επικράτεια.

Κατηγορίες Προϊόντων

  • Όλες οι κατηγορίες τροφίμων και ποτών της χώρας μας ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
  • Φρούτα και Ξηροί Καρποί
  • Πατάτες, Ντομάτες και άλλα λαχανικά νωπά και διατηρημένα με απλή ψύξη.
  • Λουκάνικα - Σαλάμια και παρόμοια προϊόντα από κρέας.
  • Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα
  • Έτοιμα βρώσιμα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων τυριών και άλλων με βάση φυτικά λύπη.
  • Κρέατα - Θαλασσινά - Ψάρια : Νωπά και κατεψυγμένα

Ειδικό Πακέτο Έρευνα Αγοράς " Starter Research"

Για να είναι η απόφασή σας ρεαλιστική & συνειδητή, και να αποκτήσετε μια ξεκάθαρη εικόνα της τρέχουσας κατάστασης, συστήνουμε την διεξαγωγή μιας βασικής έρευνας αγοράς για την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων σας στο ράφι για τα αντίστοιχα προϊόντα σε σημεία πώλησης της επιλογής σας ή της δικής μας πρότασης, καταγραφή δεδομένων εκείνης της στιγμής με τις τιμές και τα πλήρη στοιχεία & με ανάλογο φωτογραφικό υλικό.

Για εκδήλωση Ενδιαφέροντος, επικοινωνηστε μαζί μας! Τηλ: 212 100 4012 και Email: [email protected]

Επικοινωνία

Η εταιρεία μας, Κρεμλή Άννα Εκθέσεις & Εμπορικές Αποστολές είναι αντιπρόσωποι για την Ελλάδα του Κέντρο Επικοινωνίας & Εμπορίου της Μόσχας.

SIGNATUREGR